Afbeelding

Mr BLACK John Linger.

John Lingers Black Fashion Brand | BLACK staat voor eenheid

John Linger is Mr. BLACK, de oprichter van Black Fashion Brand.

“Toen wij enige tijd geleden onze lifestyle club oprichtten, wilden wij er graag fashion aan toevoegen. Toen hebben wij de naam BLACK gelijk laten registreren in Europa. De schoppenaas, the ace of spade, zat al in het logo van de lifestyle club dus die hebben we doorgezet naar ons merk BLACK. Hij staat voor de kwaliteit van onze producten.”

Linger: “BLACKis Strong & Bold. Iedereen die zich sterk en zelfverzekerd voelt kan black dragen.”

BLack

De merchandise van Black Fashion Brand bestaat uit T-shirts, hoodies, petten, snapbacks en ondergoed. “Volgend jaar komen wij met sportswear en de intentie is er om een tassencollectie toe te voegen."

“Ik kom oorspronkelijk uit Suriname en mijn vriendin uit Nederland. Wij vielen op elkaars persoonlijkheid. BLACK staat voor diversiteit, het moet niet uitmaken waar je vandaan komt, waar je in gelooft of wat iemands voorkeuren zijn. De vraag is hoe kunnen we van elkaar leren en de ander meer begrijpen. Luister naar elkaar, stel vragen en verdiep je in een ander. Hierdoor ontstaat er begrip en meer respect voor elkaar.”

 De filosofie achter de brand is dat iedereen BLACK kan dragen. “BLACK is for everyone; BLACK is a unifier. BLACK staat voor eenheid; voeg alle primaire kleuren samen en er ontstaat black. Wil je kwaliteit en hou je van de kleur zwart dan is onze brand voor jou,” zegt Linger.

Voor de onlinecollectie en meer info: www.blackfashionbrand.com

Je kan hen ook volgen op Instagram: @blackfashionbrand