Finale Bijlmer Got Talent op 17 juni

Wie wordt het beste talent uit Amsterdam Zuidoost?  Op zaterdag 17 juni weten we het; dan gaan zeven kandidaten de strijd aan voor de titel: ‘’Beste talent van Amsterdam Zuidoost’’.

De finale wordt gehouden in het MBO College Zuidoost van het ROCvA. De halve finale werd gehouden op zaterdag 3 juni 2017 in Studentencafé Bacchus bij World of Food ;15 kandidaten streden toen om een plekje in de finale.

Inmiddels zijn de zeven finalisten bekend: Rapper Crystal Chanay, soul-zanger Earl D, danseres Shaylee Martina, De Bijlmersteelband, zangeres Gloria Ntow, dansgroep Rawhln Crew en zangeres Abigael Sing. Op 17 juni gaan zij de strijd met elkaar aan.

Bijlmer Got Talent bracht de afgelopen maanden zo’n 70 van de beste talenten van Zuidoost bijeen op verschillende podia in de meest multiculturele gemeenschap in Nederland. Een aaneensluiting van spectaculaire acts.

Tijdens de finale op 17 juni zullen er ook optredens zijn van de juryleden: Graziëlla Hunsel Rivero, Latifah Ladiva, Amartey en

 Suela Wilsterman. Daarnaast zullen er ook optredens zijn van de winnares van 2011: Merrelin Jansen en de hoofdrolspeelster van de nieuwe nederlands film SING SONG Giefa Sparkle.

De inloop voor de finale op 17 juni is vanaf 16:30 is en om 17:00 start de show. Entree is 5 euro.