Afbeelding

blakarutu

De vijfde Internationale Vrouwendag van Blakarutu Events

Op zondag 5 maart houdt Blakarutu Events haar vijfde Internationale Vrouwendag. "Het is de vijfde keer dat wij de Vrouwendag organiseren en dat doen wij met veel plezier," schrijven organisatoren Maureen Held en Sandra Etnel. "De reacties van de afgelopen jaren waren lovend. Daarom organiseren wij dit jaar weer een inspirerende en betekenisvolle vrouwendag. Wij zullen alle vrouwen op deze dag in het zonnetje zetten."

Bij voorgaande Vrouwendagen hadden zij als gastsprekers onder andere politica Sylvana Simons, cardioloog Henriette Verweij, adviseur Astrid Elburg, motivator speaker Winston Scholsberg en financieel coach Hadassah Vorm. Over de sprekers van dit jaar beloven zij dat die "inspirerend" zullen zijn. "Het wordt in ieder geval dit jaar weer een leerzame en inspirerende vrouwendag."

Het thema is ‘Onbeperkt Leefbaar’: "Op welke manier kun je als vrouw onbeperkt jezelf zijn, zonder dat anderen je daarop veroordelen? Dit komt allemaal aan bod tijdens het debat over geweld tegen vrouwen, met aandacht voor de strijdbaarheid en solidariteit van vrouwen. Mannen zijn daarbij onderdeel van het proces."

Het programma omvat workshops, ondernemers die hun producten verkopen, een loterij en nog veel meer. Bezoekers worden ontvangen met een hapje en een drankje en er zullen gedurende de hele dag snacks, warme maaltijden en koude en warme dranken te koop zijn. verkrijgen. De vrouwendag wordt feestelijk afgesloten.

"Mannen zijn ook welkom," benadrukken de dames. Toegangskaartje zijn voor € 22,49  te koop via deze link

De locatie van de Vrouwendag is De Wachter, Wolbrantskerkweg 54, 1069 DA in Amsterdam. Het start om 14.30uur en duurt tot 20.00 uur. De locatie. Er is gratis parkeren.

Voor meer informatie: Maureen 06-28435250 of Sandra 06-42604431.