DBUFF: 5 prachtige dagen met een mooie programmering

DBUFF2017 is a fact! Ben je geweest? Het waren vijf prachtige dagen met een mooie programmering! Heb je het gemist...echt heel jammer, maar we gaan het dunnetjes overdoen! Kom genieten van 2 black movies op 8 & 9 december @ Da Bounce Movie Nights: The best of DBUFF2017. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief! Check ook onze tips ff: F*ck The Police - een nieuw theaterstuk van Raymi Sambo en Skin Deep @ De Rode Hoed! Enjoy!  

 DBUFF2017 foto's NU online!

Check de foto's van DBUFF2017! Tag, Share, Like er maar op los! Houd onze pagina's in de gaten...de komende dagen posten we nog veel meer foto's.

 

 

 

Check  nog meer foto's!

 DBUFF2017 - The HighLights

Acteur Jack Monkau krijgt de eerste DBUFF Otto Sterman Oeuvre Award

Tijdens DBUFF2017 Opening Night werd de eerste DBUFF Otto Sterman Oeuvre Award uitgereikt aan acteur Jack Monkau. Wat een mooi moment! Jack Monkau is één van de oudste zwarte acteurs in Nederland. Hij is bekend van films en series als WILDSCHUT, GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN en ONDERWEG NAAR MORGEN.

 

 

Film INDIGO wint de DBUFF TALENT AWARD

 

DBUFF deed een oproep aan talentvolle beginnende filmmakers om hun short film in te dienen

 De ingezonden films zijn beoordeeld door een professionele jury bestaande uit Ray Blinker (Regisseur), San Fu Malta (Producent), Tessa van Lier (projectleider Art & Community Bijlmer Parktheater) en Shariff Nasr (Regisseur). 

De film INDIGO werd vrijdag 3 november bekroond tot winnaar van de eerst DBUFF Talent award!! Binnenkort meer over deze film!

 

DIVERSITY IN THE PICTURE

Als je onlangs nog door de Amsterdamse Poort hebt gewandeld, kan het je niet zijn ontgaan: De grote billboards met daarin de foto's van veel zwarte acteurs en actrices die Nederland rijk is. Deze toonaangevende expo vormt een pad van de Arena Boulevard naar het Bijlmer Parktheater. Met de expo wil DBUFF laten zien hoeveel zwart talent er wel niet is en het NU een must is om dit Talent te erkennen. Glamour fotograaf Germaine Halfhuid nam de fotografie voor zijn rekening.

DIVERSITY IN THE PICTURE: TALENT LAB

Acht adspirant fotografen hebben zich olv top fotograaf Khalid Amakran ook ingezet voor dit project. Tijdens het talent ontwikkelingsprogramma TALENT LAB van het Bijlmer Parktheater hebben zij zich voorbereid op de climax: een fotoshoot met deelnemende acteurs en actrices. De resultaten zijn fantastisch!

Check alle foto's van Diversity in the Picture 2017.