Theater Zuidplein

Senegalese trommelaars Moussé Pathé Mbaye en Pape Seck in Rotterdam

Op zondag 20 maart gaat in Theater Zuidplein in Rotterdam in premiere, ‘Kymani’ (6+), een woordeloze en ontroerende dansvoorstelling over de zoektocht naar je roots.

Een mooie, liefdevolle en energieke dansvoorstelling over het verlangen ergens thuis te horen en het ontdekken van je roots.

In de voorstelling gaat Kymani op zoek naar zijn roots. Als jong kind is hij geadopteerdl hij woont nu ver weg van zijn geboorteland.

Tags: 

Edsilia Rombley's theatershow ‘Mama Sings’ in Theater Zuidplein

Woensdag 6 april 2016 krijgt Theater Zuidplein aangenaam bezoek van zangeres Edsilia Rombley met haar nieuwe theatershow ‘Mama Sings’.

In dit programma zingt, verrast en ontroert sfeermaker Edsilia je van top tot teen. Niet alleen geeft ze – met humor en een knipoog - een uniek kijkje in haar hart, maar laat je vooral volop genieten van mooie, persoonlijke liedjes. Laat je raken door haar warme persoonlijkheid en machtige stem die bestempeld wordt als één van de beste in Nederland! Aanvang 20.00 uur.

Tags: 

CAR-E 4 Cabo Verde mixt Kaapverdiaanse kunstvormen in Theater Zuidplein

Vier zaterdag 24 oktober 2015 de levenslustige Kaapverdiaanse cultuur in Theater Zuidplein tijdens ‘CAR-E 4 Cabo Verde’!

Dit nieuwe event zet het prachtige Kaapverdiaanse talent dat Rotterdam rijk is, flink in de schijnwerpers: onder andere Gery Mendes, Dina Medina, Melissa Fortes. En laat je ook genieten van gevestigde (internationale) namen: Dino d’Santiago & Miroca Paris. Prikkel je zintuigen met een overvloed aan muziek, dans, kunst, workshops en verrukkelijke food & drinks. Bem vindo: welkom! Deuren open vanaf 15.30 uur.

Tags: