Jomi Cosmetics

Afbeelding

omi Cosmetics is een bedrijf dat gevestigd is in Paramaribo, Suriname. Het bestaat uit een kapsalon, schoonheidssalon en een productiebedrijf. De grondleggers van Jomi Cosmetics zijn de heer en mevrouw Roberts. Met haar jarenlange ervaring en expertise (scholing) is mevrouw Roberts tot de productie van haar- en lichaamsverzorgingsproducten gekomen. Om zo de vraag naar specifieke producten te kunnen voldoen.

Op ambachtelijke wijze worden deze natuurlijke producten vervaardigd, regelmatig op de proef gesteld en verbeterd waar mogelijk is. Vrij uniek te noemen is, dat de ingrediënten uit Suriname zelf komen. Het is over het algemeen bekend, dat Suriname rijk aan grondstoffen is. Het is minder bekend, dat Suriname ook rijk is aan vruchten, planten, kruiden, waarvan de oliën en extracten uitermate geschikt zijn voor de uiterlijke verzorging. Onze ‘achtertuin’ zit vol met onder andere Açai ofwel Podosiri, Nonizaad, Neemblad en Hoepelolie. Elk hebben een eigen geneeskrachtige werking op het lichaam, het hoofd en huid.
Deze en andere ingrediënten maken de producten van Jomi Cosmetics van zeer hoge kwaliteit, die het haar en het huidsbeeld aanmerkelijk hertstellen en verbeteren.

De prijzen van onze producten worden bewust laag gehouden, waardoor deze voor een ieder betaalbaar zijn. Door een toename in de vraag naar onze producten, hebben wij sinds vorig jaar een afdeling in Nederland. Deze afdeling verzorgt de distributie en verkoop in Nederland en in gevestigd in Rotterdam.

Gegevens

Adres

De Kempenaerstraat 20B-2
3038 VS Rotterdam
Nederland

Telefoonnummer

(+31) 6 4540 5938
Social