Andelia

Het merk Andelia is geboren uit de steeds meer toenemende behoefte van natuurlijke en eerlijke verzorgingsproducten voor huid en haar in de westerse samenleving. De producten van Andelia worden veelal in Afrikaanse en carribische landen geproduceerd en zijn 100% natuurlijk en organisch (en dus Vegan Proof). De producten van Andelia staan garant voor een natuurlijke en gezonde voeding van huid en haar en de producten bevatten daarom geen parfum en (syntetische) conserveringsmiddelen. Ook worden de producten niet getest op dieren! (waarom zouden we?)

De naam Andelia is afkomstig van de moeder van de oprichters van het merk. De in Santigron geboren moeder van de oprichters kwam sinds geboorte al in aanraking met de verzorgingsproducten die de natuur biedt en heeft hierbij geleerd om respectvol met de natuur om te gaan. Haar moeder (dus de oma van de oprichters) is de producent van de Krappa olie dat Andelia in het assortiment heeft.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

Alle producten van Andelia worden eerlijk gemaakt onder goede omstandigheden van de locale bevolking. Met de inkoop van de producten investeert Andelia ook in de locale bevolking van waar de producten vandaan komen. Op alle producten is het land van herkomst terug te vinden.

Gegevens

Adres

.
. Heerhugowaard
Nederland

KvK

69074437

E-mailadres

Telefoonnummer

085 – 130 19 82
Social