BOOST

Hiphopschool Solid Ground Movement presenteert 'BOOST', haar jubileumproductie en de premiere is op zondagavond 27 september a.s. in de grote zaal Tolhuistuin.

Dit seizoen bestaat Solid Ground Movement 10 jaar. En bij een jubileum hoort een nieuwe en bijzondere voorstelling! 
Een voorstelling waar pure verhalen het uitgangspunt zijn. Over het hebben van een thuis, een basis. Maar waar het ook gaat over groei en ontwikkeling. 
‘BOOST’ is bijzonder want het wordt gemaakt door een mooie diverse groep. Met bewoners uit 4 Amsterdamse stadsdelen, ervaren hiphopdansers uit Nederland en ook nog eens hiphopchoreografen uit Europa. 
Per optreden werken we specifiek met bewoners uit 1 Amsterdams stadsdeel en 1 Europese hiphopchoreograaf.

Op de premiere op zondagavond 27 september zie je de geweldige buurtbewoners uit Amsterdam Noord. Met o.a. Sonja de bingokoningin uit Noord, Maui de verdediger, Jan de Noorderling, de 2 zangeressen Shirean en Sojourner via Noordgottalent, de Flora Kokjes: Hind, Asuena, Urika, Desteney, Halima, Aylin, Yalizza.
Aansluitend zie je de performance van een jonge selectie van getalenteerde hiphopdansers. Gevolgd door een optreden van de Frans-Algerijnse hiphopchoreograaf Bouziane Bouteldja. Zijn stijl is een combinatie van hiphop, breakmoves en moderne dans. 

De premiere is op de plek waar Solid Ground haar huis heeft: de Tolhuistuin. De premiere is in de grote zaal met in de foyer voor en na de voorstelling een Jam Session van Dynamic Arts.
De hiphopdansers brengen een remake van een deel uit het werk van Bouziane en zij zijn bij Solid getraind door Personal Assistant Charlie Duran.
De regie van de buurtperformance is in handen van Maarten van Hinte. De choreografie is van Alida Dors, artistieke ondersteuning door Bryan Druiventak

Kaarten kun je reserveren via: reserveren@tolhuistuin.nl (zonder servicekosten!)
Online bestellen kan via: http://tolhuistuin.nl/evenement/boost/
http://www.ticketmaster.nl/event/151931
Stadspas en huisvuilzak Noord geldig.
Deuren open: 17.00 uur
Randprogramma met Dynamic Arts 17.30-19.00 en na de voorstelling.

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

27 sep 2015 - 17:00
Voeg toe aan jouw agenda