Over de opstellingen van Ayo Akurugu-Roye (deel 2)

Ayo Akurugu-Roye  verzorgt op zaterdag 11 maart 2017 weer een Workshop Opstellingen. Ze legt in de onderstaande tekst uit wat het nut van Opstellingen is.

Vaak lopen mensen rond met familieoffers (epi genetica, overgenomen gevoelens eigen maken), relatieproblemen, trauma's, blokkades, symbiotische verstrikkingen (mensen die elkaar niet loslaten), slachtoffer/dader (jezelf blijvend kwellen en stoppen in jouw eigen geluk), patronen die zichzelf herhalen, werkzaken, opgekropte emoties, weggestopte pijn en zoveel meer. Als je een vrij-leven wilt leiden, zonder al deze opgelegde of overgenomen gevoelens dan is het aangaan van een opstelling een aanrader. Zelf het resoneren als representant is al een bevrijding op zich. Opstellingen zoals in het eerste artikel aangekaart is energetisch werk, op zielsniveau.

Waarvoor dient een opstelling: Om spanningen van mensen te bevrijden, die soms ook generaties teruggaan, soms vanuit de wortels uit een gebeurtenis in een familiegeschiedenis. Denk aan bijvoorbeeld een abortus, een zwaar lot, een oorlogsverleden, geweld, overlijden (verlieservaringen, echtscheiding, miskraam). Deze aspecten kunnen generaties overslaan, (dus van moeder op kind, kleinkind, of oma/opa, vader of kind).

Het kan zich uiten via een depressie, psychose, angststoornis, migraine, chronische vermoeidheid, relatie of werkproblemen, andere vormen van psyche symptomen.

Opstellingen heeft niks met winti te maken. Het gaat om bewustwording om dichter bij jezelf te komen. Tijdens de opstellingen worden er ook geen diagnoses gelabeld aan deelnemers.

Herken jij jezelf of iemand in jouw omgeving die te maken hebben met bovenstaand, ook kinderen zijn welkom leeftijd vanaf 10 jaar. Wees welkom en meld je op tijd aan voor de eerstvolgende Workshop Opstellingen Zaterdag 11 maart 2017, Civic Amsterdam-Oost, Kramatplantsoen101-h, 1095 LB Amsterdam. Wij starten om 12.00 uur. Wees 15 minuten voor aanvang aanwezig. Verdere informatie over de prijzen hier. Heb je vragen stuur me een bericht via  

Door Ayo Akurugu-Roye Therapeutisch Systemisch Werker. Zij begeleidt doelgroepen in opstellingen en neemt hen terug in het verwerken van hun verlangens.