Win kaarten voor If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine ‘Tish’ Rivers (Kiki Layne) en Alonzo ‘Fonny’ Hunt (Stephan James). Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen.

Beale Street


Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen.

Tish voelt zich machteloos maar ondanks alles houdt zij hoop en vertrouwt zij op de liefde tussen haar en Fonny. If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde - de liefde die alles overwint.

Een meeslepend, romantisch drama van regisseur Barry Jenkins van Oscarwinnaar Moonlight.

Gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. 

If Beale Street Could Talk draait vanaf 14 februari in de Nederlandse bioscopen.  Afro Magazine geeft 3x2 kaarten en 3 boeken 'Als Beale Street kon praten' weg.


Winnen? Vertel ons (via ons contactformulier)  in welke TV serie de hoofdrolspeler van Moonlight momenteel in schittert.  Vergeet niet je naam en email adres op te geven.