Afbeelding

caribisch

Ondernemen met het Caribisch Gebied

Caribbean Business Hub houdt op dinsdag 26 maart 2024 om 17u30 een interactieve netwerkbijeenkomst bij het Curacoahuis in Den Haag. Gastspreker is de Gevolmachtigd Minister van Curacao, Carlson (Carls) Manuel

Er zijn mooie ontwikkelingen in het Caribische Gebied te melden en er liggen ook steeds meer kansen voor pro-actieve ondernemers. Zeker met een overheid die op de juiste manier faciliteert! Het ondernemersklimaat vaart wel in de tropische zon! Kom zelf netwerken met collega ondernemers en deel ervaringen. Natuurlijk zorgen wij weer voor een buffet en een drankje tijdens het netwerken.

Aanmelden
Vanwege de beperkte ruimte en veiligheidseisen verzoeken we u zo spoedig mogelijk uw plaats te reserveren.
Aanmelden kan nu al via eventbright. Reserveer svp voor iedere deelnemer apart. Leden mogen gratis een introducé aanmelden. Anderen betalen € 25 per persoon.
U kunt ook (bedrijfs)lid worden. 
Het definitieve programma wordt nog verzonden.


Bent u geïnteresseerd in zaken doen met of in het Caribisch Gebied? CBH is er voor ambitieuze professionals en ondernemers in alle branches, iedereen met affiniteit met het Caribisch Gebied. Dus als u uit het gebied komt en hier actief bent als ondernemer of professional of als u naar het gebied wil gaan om zaken te doen of te gaan wonen, kom dan voor het ontmoeten van de juiste mensen in de juiste ambiance.