Afbeelding

Oliver en Chris

Nazomeren met het kinderboek ‘Oliver en Chris vieren vakantie op Sint Maarten’

Zeg je in Nederland ‘Sint Maarten’ en ‘kinderen’ dan denk je al heel gauw aan 11 november. Dat is de dag waarop kinderen in de avond met hun lampionnen langs de buren gaan voor wat snoep of fruit. Dit kinderboek gaat niet over dat kinderfeest. Dit boek gaat over twee jongens die vakantie vieren op het eiland Sint Maarten.

Samen met hun mama bezoekt de tweeling hun favoriete tante die daar woont en werkt. Helaas kan papa niet mee op vakantie. En om dat goed te maken, heeft hij de tweeling iets beloofd. Wat zal dat zijn? Waarmee gaat hij de jongens verrassen wanneer ze weer thuis zijn? Dat moeten ze afwachten. Gelukkig hebben Oliver en Chris nu al reuze zin in zon, zee en strand. Dat duurt niet lang meer. Wat zullen ze op het eiland allemaal beleven?

Naomi Rustenberg schreef dit kinderboek nadat ze met haar zoons het eiland bezocht. Ze vond het zo jammer dat ze geen kinderboeken over dit eiland kon vinden; niet in de (online) boekenwinkels en ook niet in de bibliotheek. Nadat ze samen met haar jongens enorm had genoten op Sint Maarten, besloot ze een kinderboek te schrijven. Het is een kinderboek geworden met fictieve verhalen, maar hier en daar gebaseerd op hun fijne tijd op Sint Maarten. Door dit kinderboek leren andere kinderen ook het eiland Sint Maarten kennen op een hele leuke manier. Dit boek is interessant voor kinderen tussen 6 – 10 jaar.

Het kinderboek ‘Oliver en Chris vieren vakantie op Sint Maarten’ is verkrijgbaar via verschillende (online) winkels zoals Bol.comAmazon.nl en Bruna. Voor staffelkorting (vanaf 10 exemplaren) bestel je via de shop (https://ellenmae.nl/sint-maarten/).