Een introductie: Kom in je Element met Ra Sekhi

Cindy Breidel wil met de inspiratieavond "Kom in je Element met Ra Sekhi"  haar kennis en passie graag delen met anderen die geïnteresseerd zijn in hun Afrikaanse roots en behoefte hebben aan spirituele verdieping.

"Op de lange termijn hoop ik een  'community' te creëren zoals ik die in de USA heb ervaren. Een krachtig, liefdevol en inspirerend netwerk."

 De 39 jarige die als coördinator/coach in de jeugdhulp werkt, is oprichter van In-spirations (Workshops & Life Coaching) en introduceert nu Ra Sekhi in Nederland.

Ook wel African Reiki genoemd is Ra Sekhi een holistische helingstecniek gebaseerd op oorspronkelijke Afrikaanse spirituele systemen.

Cindy vertelt erover: 

De oorsprong ligt in het Oost Afrikaanse Nijlgebied, Kemet (nu Egypte). 

Het doel van RS is om positieve veranderingen  te creëren in het menselijk energieveld om zodoende vrede en balans te ervaren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Het holistische karakter van Ra Sekhi uit zich in het gebruik van onze handen, gedachten, gebeden, mantra’s/ affirmaties, kristallen, kleuren, symbolen, aromatherapie en andere natuurlijke bronnen die positief bijdragen aan ons helingsproces.

Waarom?

Met een achtergrond in de Marketing & Communicatie gaat mijn interesse voornamelijk uit naar 'Personal Branding'. Wat kan ik op persoonlijk gebied ondernemen om de mooiste versie van mezelf te creëren en het leven daarmee net een stukje mooier te maken?

Deze vraag hield mij bezig. Ik lees graag en ik houd van spiritualiteit en filosofie. Toen ik tot de ontdekking kwam dat de grote Griekse filosofen hun kennis opdeden in Kemet (Afrika) ging er een hele nieuwe wereld voor mij open en kwam ik tot geweldige inzichten over de culturele en spirituele rijkdom van (Ancient) Afrika.

Via social media kwam ik in contact met de Ra Sekhi Arts Temple in North Carolina USA en in oktober 2015 volgde ik er de cursus tot 'Practioner' van Kemetic Reiki. De toegang is ter introductie gratis.

Zie voor meer informatie haar website : www.in-spirations.nl