Zwarte vrouwen pronken met hun "awesomeness" in Black Sisterhood Unity March

Zwarte vrouwen in Nederland gaan op 5 maart in formation met hun "awesomeness".

“Hoe zou het zijn als we met 250 zwarte vrouwen door Rotterdam Centrum gaan?” vroeg de groep Black Ladies Talk zich af.

De groep roept zwarte vrouwen door het hele land op om samen hun kracht en schoonheid tentoon te komen stellen tijdens de Black Sisterhood Unity March. Het belooft een legendarische mars te worden, net enkele dagen voor de Internationale Dag van de Vrouw op 8 maart.

Het doel: "We will celebrate our black ladies' awesomeness"

Dresscode: zwart met Afrikaanse hoofddoek.

 “Met deze march willen we een voorbeeld zijn voor onze toekomstige generaties. Samen staan we sterk ladies! Laten we de kracht van de zwarte vrouw tonen. Neem je dochters mee dames. Zij zijn de toekomstige generatie.”

De legendarische mars start start bij Rotterdam Centraal Station om 10.00uur. Vrouwen worden opgeroepen zich op te geven om mee te lopen via .

Inschrijven kan tot 1 maart. “Wees op tijd met je inschrijving. Alleen de dames die zich met het officiele formulier ingeschreven hebben zijn gegarandeerd van een plaats.” De Gemeente Rotterdam geeft toestemming voor een mars met 250 vrouwen, maar het is een ieder vrij om de mars toe te juichen  “Met een rode roos in de hand.”

"Neem je dochters mee dames. Zij zijn de toekomstige generatie.”

De Black Ladies Talk is een groep talentvolle donkere vrouwen die elkaar en anderen empoweren naar de next level. De quote “Girls Compete With Each Other, Women Empower One Another!” staat bij hen centraal.