Zarayda Groenhart schreef een Bouquet roman

Zarayda Groenhart - bekend van MTV en BNN en oprichter van het online platform - lanceert op 6 september een Bouquet roman. 

"Nachten in Havana" is het exclusieve verhaal van de zinderende liefde tussen carrièrevrouw Lara en de zinnelijke, Cubaanse dansleraar Ramon zegt een persbericht.

Het bericht noemt het een prikkelend verhaal waarbij je heerlijk kunt wegdromen. "Wat een Bouquet zo bijzonder maakt. Sommige lezeressen noemen deze guilty pleasure wel ‘vreemdgaan met een boekje’.  De romantische verhalen over de vrouw die volledig valt voor de succesvolle man, zijn o zo kenmerkend."

Nachten in Havana draait dit stereotype echter volledig om. Schrijfster Zarayda Groenhart, zelf een  succesvolle zakenvrouw, koos een topvrouw als hoofdrolspeelster. Lara Lieveld heeft een topfunctie in de dynamische televisiewereld. Ze heeft over alles de volledige controle, tot ze de zinnelijke Ramon Betancourt ontmoet. Zal ze zich durven overgeven aan het overweldigende gevoel dat hij bij haar oproept?

Levitando

De eigentijdse twist is niet het enige bijzondere aan deze Bouquet. Het bekende nummer ‘Levitando’ van de vernieuwende Cubaanse jazz pianist Ramon Valle speelt een belangrijke rol in het verhaal. Het nummer betekent veel voor Zarayda. Het werd zowel gespeeld op de bruiloft van een goede vriendin, als op de begrafenis van haar vader.

Valle bewerkte Levitando speciaal voor Nachten in Havana tot een meeslepend salsanummer. Door het nummer in een salsajasje te steken weet de in Nederland gevestigde jazzlegende met zijn band een sfeer te creëren die perfect bij het verhaal past.

Levitando is te downloaden via

De Bouquet reeks is één van de bekendste romantische reeksen van Harlequin. Harlequin is de grootste uitgeverij van romantische fictie ter wereld. De romans worden vertaald in 34 talen en komen uit in 110 landen. Harlequin verkoopt wereldwijd meer dan 130 miljoen titels per jaar, dat is 4 per seconde.