A Woman's Worth: de zwarte comedy van deze lente

Op vrijdag 11 maart gaat de komedie 'A Woman's Worth' in première in Theater Zuidplein. Een Rotterdams eigen theaterstuk, waarin de rol van zes krachtige vrouwen in een relatie, op een hilarische wijze wordt weergegeven.

Heb jij je ook stuk gelachen om de lachwekkende scenes van 'Madea' (Tyler Perry), Rasputia (Norbit) en Sheneneh (Martin Lawrence Show), dan zal deze komedie theatervoorstelling van Ken Theater ongetwijfeld in de smaak vallen.

A Woman's Worth

In de afgelopen decennia is de vrouw een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de maatschappij. In de multiculturele samenleving is dit echter een fenomeen dat al jaren speelt. De vrouw speelt hierin vaak een even belangrijke, zo niet, belangrijkere rol dan de man in een gezin. In A Woman's Worth staat deze 'Evalutie' centraal. In deze humoristische theatervoorstelling wordt het leven van zes sterke vrouwen in een relatie geschetst. In deze relaties hebben de vrouwen het voor het zeggen en dienen de mannen te doen wat hen opgedragen wordt! De cast bestaat uit 12 jonge en talentvolle acteurs die zorgvuldig zijn geselecteerd voor hun rollen.

Ken Theater pakt groots uit bij de première van A Woman's Worth. Wil jij naast de geweldige voorstelling, ook stralen op de rode loper en genieten van heerlijke hapjes en drankjes? Dan moet je erbij zijn! De voorstellingen van Theater Zuidplein gaan over onderwerpen die momenteel spelen in de samenleving. Hier sluit A Woman's Worth naadloos op aan. Verder heeft Ken Theater ook bij andere producties, zoals Makamba Pretu en Late Night Poetry Jam, samengewerkt met Theater Zuidplein.