Volg gratis online danslessen bij Solution Dance Centre in Zaandam

Joan Alosery en Lucien Bouman van Solution Dance Centre in Zaandam zetten in de krokusvakantie (22 februari t/m 26 februari 2021) al hun online lessen en tutorials, gratis online. “Het is gratis te volgen voor iedereen. Voor kids, jeugd en volwassenen,” kondigen zij aan.

De ondernemers van Surinaams-Nederlandse afkomst, runnen Solution Dance Centre, een dansschool, Broke Ass Milloinaires, een duurzaam styling bedrijf en Black Wall Street, een stichting die zich inzet voor black culture.
Sinds vorig jaar in een prachtig nieuw pand van maar liefst 390m2, in Zaandam. “Solution Dance Centre is een broedplek voor dansers, een plek waar black culture centraal staat, van de dansstijlen tot aan het interieur styling. Hiphop, Afro Dance, heels danslessen en workshops van TOP choreografen vanuit heel Nederland.”

Het liep vanaf het begin storm, maar sinds 15 december 2020 gingen de deuren dicht vanwege de lockdown.

“Als ondernemer zoveel maanden dicht moeten is geen pretje. Vooral niet als je net als ons buiten de boot valt en geen steun krijgt vanuit de overheid. We moeten dicht, maar de vaste lasten lopen door. En dat valt zwaar zonder steun vanuit de overheid. Niet alleen voor ondernemers, maar voor iedereen is dit natuurlijk een lastige periode. Fysiek, mentaal en financieel.

We bewegen minder, stressen meer en hebben minder sociale contacten. Wij als dansschool voelen ons verplicht ons in te zetten voor meer beweging en meer fun tijdens deze COVID lockdown. Fun en beweging is extra belangrijk in deze bijzondere periode.”

Vandaar dat zij nu hun online online lessen en tutorials, gratis online zetten. Het aanbod geldt voor leden en niet-leden. “Een eigen bijdrage doneren wordt op prijs gesteld, maar is geen verplichting. We vinden het hoe dan ook super tof als je meedoet.” Aanmeldingen verlopen via hun website www.solutiondancecentre.com