Vocalist Poliana Vieira krijgt carte blanche in De Doelen

Vocalist Poliana Vieira krijgt op vrijdag 25 september carte blanche van het Re:Freshed Orchestra in De Doelen theater in Rotterdam.

Deze eer krijgt een muzikant van het orkest bij iedere editie van ‘Re:Freshed Orchestra presents’. Re:Freshed Orchestra, misschien wel het hotste en meest energieke orkest van Rotterdam en omstreken, speelde al op North Sea Jazz, de Gentse Feesten en de Uitmarkt in Amsterdam en werd door Giel Beelen uitgeroepen tot belofte van het jaar.

Na elk concert houdt het orkest een meet & greet en draait de musicus van dienst de muziek die hem of haar inspireert. Vrijdag 25 september staat De Doelen theater in Rotterdam geheel in het teken van de in Portugal geboren singer/songwriter met Kaapverdische roots Paulino Vieira, Cesária Évora.

De vocalist, die ook wel Radio 6 Soul & Jazz Talent genoemd wordt en in 2013 de Muziekambassadeur was en Winnaar van Music Matters Award 2012, bracht in eind 2013 haar succesvolle debuutalbum MOODS uit en is deze zomer gestart met haar MOODS Theatertour.
Afgelopen jaar was zij o.a. te zien in The North Sea Jazz Club, Club Rigter Sessions, Theater Islemunda en verzorgde ze ook het voorprogramma van Lilian Vieira (van Zuco 103) en Bernard Fowler, zanger bij The Rolling Stones. 

Poliana neemt haar gasten tijdens haar MOODS Theatertour mee op een audiovsiuele reis. Een combinatie van Soul, Worldjazz en Pop waarin ze zowel Engels als Portugees zingt. Het debuutalbum is sterk beïnvloed door haar afkomst en levenservaringen. Het is geproduceerd door Alexander van Popta en co-geproduceerd door haarzelf en HAYP.

Vocalen – Poliana Vieira; Drums – Tuur Moens ; Bas – Jeroen van der Ley;
Gitaar – Niels Onstenk: Trombone – Efe Erdem: Keys – Marck Oemar: Visuals – Mark Pot
Te gast : Yannick Hiwat, Alexander van Popta
Host: Arno Brouwer