Stem en help Mabelle Victoire Topmodel Europe winnen

Model Victoria - Mabelle De Amsterdamse Mabelle Victoire doet op 18 februari mee aan de finale van Topmodel Europe in Brussel, en vraagt aan een ieder om op haar te stemmen op

De 21-jarige met Kameroense roots is de enige Nederlandse die meedoet aan de internationale modellenwedstrijd. Victoire werkt als freelance semi pro model, onder de naam Victoria. Ze heeft ongeveer vijf jaar ervaring in het vak.

Model Victoria - Mabelle“Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar vorig jaar besloot ik te verhuizen naar België. Ik doe normaal niet mee met wedstrijden, maar toen ik deze tegenkwam besloot ik dat het toch tijd was om te proberen mijn carrière naar een hoger niveau te tillen … of ermee te stoppen. En nu blijk ik ook nog het enige model te zijn uit Nederland in de finales,” schrijft ze.

De Likes die ze krijgt op haar tellen ook mee tijdens de finale aanstaande zaterdag 18 februari. “Ik wil graag de eerste Nederlandse en zwarte vrouw zijn die Topmodel Europe wint en ik kan alle hulp gebruiken om dit doel te verwezenlijken. ”

 

Model Victoria - Mabelle

Victoria verschijnt tijdens de show aanstaande zaterdag onder andere in een jurk van de Nigeriaanse Designer Elvis Aigbedion. Aigbedion deed vorig jaar nog mee aan Salonè della Moda 2016 in Rotterdam.