Rotterdamse lanceert Goddess In-ter-Action, talkshow voor vrouwen

Lucinda Malbons lanceert op vrijdag 22 april de eerste aflevering van Goddess In-ter-Action, een programma dat saamhorigheid onder vrouwen moet bevorderen.

“Mijn doel is om vrouwen te bereiken en bewust te maken van het belang om elkaar te motiveren, te steunen en elkaar een spiegel voor te houden. Wij zijn creators. We creëren het best wanneer wij volledig in balans zijn. Die staat van in balans zijn houden wij beter vol wanneer wij gesteund worden, maar ook wanneer wij kunnen steunen. Het is daarom ook belangrijk voor vrouwen om elkaar meer als collega's, sisters, spiegelbeeld te zien in plaats van concurrent,” vertelt ze.

Het evenement dat wordt gehouden in het Powertrefcentrum Wi Masanga in Rotterdam, wordt opgezet in de vorm van een panel. Drie vrouwen zijn geselecteerd als panel ladies; zij zullen aan de hand van de vragen en stellingen die Malbons stelt, hun ervaringen delen met het publiek.

“De bedoeling is om het uiteindelijk als een talkshow uit te zenden. De volledige dvd zal in de toekomst te koop worden aangeboden."

“De drie panel ladies hennen elk verschillende achtergronden, dus de vraag is: ervaren ze situaties allemaal verschillend of hetzelfde. Vrouwen in het publiek zullen zich of erin herkennen of er iets uit halen waardoor zij tot andere inzicht kunnen komen,” vertelt Malbons.

Daarnaast geeft ze ook vrouwen uit het publiek de gelegenheid hun inzichten te delen. “De avond is interactief, dus ik stel ook wat vragen aan willekeurige dames die er zijn,” zegt ze.

Naast de vragen en stellingen is er ook zang en poetry.

Het programma wordt gefilmd. “De bedoeling is om het uiteindelijk als een talkshow uit te zenden. De volledige dvd zal in de toekomst te koop worden aangeboden,” zegt Malbons.

Maar omdat het een serie wordt, wil ze de opnames ook gebruiken om te evalueren. “Ik wil ook zien hoe het mij bevalt en of er verbeterpunten zijn,” verklaart ze.

Voor Malbons is Goddess In-ter-Action eigenlijk teruggeven. “Ik vind het ontzettend belangrijk om iets terug te geven na alles wat ik heb ontvangen. Ik heb een aantal jaar mogen genieten van de ervaring als ondernemer van een internationale boekhandel. Dit is uiteindelijk failliet gegaan wegens het gebrek aan commerciële talenten en een overvloed aan creatieve gaven. Ik heb een lange tijd een rouwproces ondergaan. Maar inmiddels weet ik waar het fout is gegaan, heb ik het een plekje gegeven en ga ik opnieuw aan de slag met het talent dat mij is gegeven,” vertelt ze.

Haar programma loopt van 20.00uur tot 23.00 uur op vrijdag 22 april, in Wi Masanga. Toegangskaartjes kosten €10 in de voorverkoop.