Afbeelding

De Bon bini cast

Première Bon Bini: Bangkok Nights betovert de rode loper

Door Aynour Zangrond. 

Zondagavond 18.30. De rode loper bij Pathé Schouwburgplein in Rotterdam is uitgerold en straalt als nooit tevoren.

Onder een zacht schijnsel van cameraflitsen schrijden de sterren van Bon Bini: Bangkok Nights over de met rood fluweel bedekte grond. De loper, omringd door fotografen, journalisten en fans, vormt de brug naar een avond vol spektakel.

Het is geweldig om hier te staan en de liefde van de fans te voelen. Nederland houdt van Judeska en Ping Ping, en vanavond vieren we dat met een knaller van een film!" vertelt hoofdrolspeler Jandino Asporaat trots. 

Bon Bini: Bangkok Nights is een viering van cultuur, humor en avontuur. De geliefde fictieve F.C. Kip-crew  verruilt ditmaal het relaxte Curaçao voor het bruisende en hectische Bangkok, voor een gloednieuw hoofdstuk van Jandino Asporaat’s succesvolle Bon Bini-reeks. Hier nemen ze de kijker mee op een bloedstollend avontuur vol actiescènes, spectaculaire stunts en uiteraard een flinke dosis humor.

Dit is niet zomaar een film. Het is een avontuur, een reis vol humor en actie. Het is altijd fantastisch om deel uit te maken van iets dat mensen blij maakt,"  zegt Sergio Romero IJssel. 

Sergio speelde twee verschillende rollen in de films ‘Bon Bini Holland 1, 2 en 3’ (als Norwin en Nolti de F.C.-kipper).

De acteurs presenteren een regenboog van kleuren en stijlen. Jandino Asporaat straalt in een opvallend maatpak, Sergio Romero IJssel heeft een strak gesneden pak aan, en Alpha Oumar Barry brengt een vleugje internationale flair met zijn  elegante Afrikaanse outfit. De cast schittert als sterren aan de hemel.

De energie hier is ongelofelijk. We hebben zo hard gewerkt aan deze film, en nu kunnen we eindelijk delen wat we hebben gecreëerd met onze fans.

De rode loper is niet alleen een modeparade; het is ook een kans voor de sterren om hun enthousiasme te delen en de fans te bedanken voor hun steun. De aanwezigheid van de cast en andere BN'ers zorgt voor een feestelijke en opwindende sfeer.

"Dit is niet alleen onze overwinning, maar ook die van het publiek. Jullie hebben ons hier gebracht en we hopen dat jullie van de film genieten!" - zegt IJssel nog.

Voordat de sterren de bioscoop betreden voor de langverwachte première, voegt Alpha Oumar Barry nog een persoonlijke noot aan toe:

Ik vind het geweldig dat er nu zulke magazines bestaan, die de diversiteit van onze cultuur vieren. Laten we doorgaan met het delen van deze verhalen en elkaar inspireren."

Barry, die zijn carrière begon als medewerker bij F.C. Kip, was snel ook te gast in De Dino Show als ‘De Afrikaanse Leider’. Daarnaast speele hij in de films Bon Bini Holland 1, 2 en 3, die allemaal het prestigieuze Gouden Kalf wonnen.


Bon Bini: Bangkok Nights is vanaf op 20 december in de bioscopen. Lees hier meer over de film.