Locked & Loose natural hair event in Rotterdam zondag

Op zondag 27 september 2015 vindt de 4e editie van Locked & Loose, het grootste Natural Hair evenement gericht op krullen, kroeshaar en locks, plaats in Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Natural Hair is Beautiful voor iedereen, en dat moet worden gevierd! Wat zijn de beste styling- en verzorgingsmethoden voor kroes en krullend haar? Hoe houdt je voeding verband met gezond haar? Kan het hele gezin dezelfde producten gebruiken? Dit zijn enkele vragen die centraal staan op Locked & Loose.

Als Locked & Loose bezoeker kan je een uitgebreid programma met praktische tips & advies verwachten. Op het hoofdprogramma staat onder andere celebrity stylist Felicia Leatherwood (USA) met een presentatie over haarverzorging en styling gesponsord door Beautiful Textures. Dominique Chantal Snip (NL) met een presentatie over de hoofdhuid aandoening “Alopecia”, ORS (NL) met een game show “Ken je kroeshaar”, 

Ook zal Anoeska Schmidt (NL) van Hairsalon The Natural Nation, een presentatie verzorgen over de diverse hairstylings voor locs. Naast het hoofdprogramma zullen er ook dynamische workshops en doorlopend demonstraties plaatsvinden.

Uiteraard zal er ook een Locked & Loose Market zijn waarbij diverse producten aangeschaft kunnen worden, van natuurlijke haarproducten tot gezichtsverzorging en van kleding met kleurrijke prints tot sieraden in verschillende stijlen. Het Event is natuurlijk niet geslaagd zonder het uitdelen van goodies! Bezoekers worden getrakteerd op full size goodies van Beautiful Textures en gedurende de dag zijn er give aways. Dit jaar breiden we het aanbod verder uit met een Beauty area voor haar en make up behandelingen, en een Business lounge aangeboden door Black Economics Network speciaal voor (toekomstige) ondernemers.

Locked & Loose 2015 is powered by The Natural Hair Club NL en wordt gesteund door Stichting NHC NL, een non-profit organisatie met als doelstelling: het positief zelfbeeld van etnische vrouwen en mannen centraal stellen. The Natural Hair Club NL is in 2010 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een online community van meer dan 10.000 leden die elkaar vragen stellen in de Facebook groep, ervaringen delen en goed onderbouwde discussies met elkaar aan gaan; al met al wordt er veel van elkaar geleerd. The Natural Hair Club NL is makkelijk te vinden op Facebook!

Voorverkoop kaarten voor Locked & Loose 2015 zijn verkrijgbaar via www.thenaturalhairclub.nl.

  • Datum: 27 september 2015
  • Locatie: Luxor Theater www.luxortheater.nl
  • Adres: Posthumalaan 1, 3072 AG te Rotterdam
  • Tijd: 12.00-19.00 uur