Ken Theater sluit af met ‘The Last Word’

Productiehuis Ken Theater sluit op 10 juni haar seizoen af met ‘The Last Word’ een “bruisend programma in het theatercafé van Theater Zuidplein in Rotterdam.

In een persbericht vertelt het productiehuis dat ‘The Last Word’ een avondvullend programma is met spoken word als rode draad. In de grote zaal van Theater Zuidplein wordt een XL editie van Late Night Poetry Night, gehouden: “Een spoken word avond met een boeiend programma vol vurige voordrachten en indringende gesprekken.”

Het persbericht meldt dat de line-up bestaat uit een combinatie van (internationale) gevestigde spoken word   artiesten en aanstormend talent. Huisband ‘The Night Shift’ verzorgt de muziek.

Uit het buitenland komen woordkunstenaars Javon Johnson (USA) en Suli Breaks (UK) overvliegen voor dit evenement.

Johnson is leraar en dichter en heeft daar al twee keer de titel van de Nationale Poetry Slam Kampioenschap gewonnen. Hij komt oorspronkelijk uit Los Angeles, waar hij favoriet is van het publiek van Da Poetry Lounge, dit is de grootste weekelijkse Spoken Word event van Los Angeles.

Suli Breaks is een charismatische en bewuste artiest die de huidige generatie inspireert en informeert door zijn controversiële teksten. “Hij is daardoor één van de meest populaire Spoken Word artiest ter wereld,” zegt Ken Theater.

Tickets zijn los verkrijgbaar per zaal of als combinatie ticket (geeft toegang tot Kleine én Grote Zaal).

Ken Theater is een productiehuis voor talentvolle jongeren met een sterk verhaal en interesse in toneel, comedy en spoken word. Jongeren ontwikkelen er podiumvaardigheden, sociale vaardigheden en ondernemende vaardigheden die ze nodig hebben om hun verhaal op een podium te kunnen delen.