Jazz is weer terug in Zuidoost

Vanaf augustus is NoLIMIT bij Ganzenhoef één keer in de maand de plek waar jazzliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Iedereen die wil genieten van een lekker drankje, goede muziek en fijn gezelschap is welkom bij de ZO! Jazz Lounge. Met elke maand een ander thema en andere vocalisten heb je gegarandeerd een verrassend avondje uit.

Initiatiefneemster en host van de avond is zangeres Graziëlla Hunsel Rivero. Graziëlla is onder andere bekend van The Grand Ladies of Jazz en The Voice of Holland. Onlangs heeft zij haar nieuwste single “Just me” uitgebracht. Zij is zelf Zuidoost bewoonster in hart en nieren en is dan ook ontzettend blij dat Jazz weer terug is in haar stadsdeel. Genieten van swingende Jazzy tonen in je eigen buurt, wat wil je nog meer?  

De aftrap van ZO! Jazz vindt plaats op vrijdag 21 augustus in NoLIMIT. Het thema is “Smooth Jazz” en vocalisten Rebekka Ling en Roeselien Wekker zijn de sterren van de avond. Rebekka is begonnen als backingvocaliste voor o.a. Berget Lewis, Bo Saris en Ruth Jacott. Haar debuutalbum Travel Light kwam uit in 2012 was zo succesvol dat het ook is gereleased in Japan. Roeselien stond al vanaf zeer jonge leeftijd op de planken als zangeres, danseres en actrice. Zij heeft in bekende musicals als A Chorus Line, Copacabana, The Wiz en Love Me Tender gespeeld. Crossovers van Jazz, Soul, Latin en Reggae zijn helemaal haar ding. 

Jazz is weer terug in Zuidoost en hoe! Kom vrijdag 21 augustus naar NoLIMIT en geniet.
Enjoy Jazz Music. Meet People. Be Happy. Entree slechts Euro 5.-

Bron: zuidoost.nl