Geen grap! We gaan LOS per 1 april

En nu voor echie. Vanaf 1 april gaan we los met de 'Black Owned Business’ (BOB) directory op onze website, de pagina met Black Business owners uit de gemeenschap in Nederland.

Samen met Ralitsa’s AFRObusiness en House of Khepera hebben we de afgelopen twee maanden meer dan 200 bedrijven gratis geregistreerd op de pagina. Alle bedrijven die zich gratis hebben laten registreren op de BOB database van House of Khepera, zijn automatisch opgenomen.

Ondertussen waren we de BOB-pagina aan het tweaken, met inachtneming van alle advies die binnenstroomde na de lancering; de pagina is immers een dienst die we aanbieden zodat bedrijven een heel betaalbare plek hebben waar ze zich kunnen adverteren naar onze lezers toe; naar hun klanten in gemeenschap.

Ook de mobiele versie ziet er prachtig uit.


Zeg nou zelf. Is er een andere plek waar je zoveel black owned businesses op een rijtje hebt? Waar de aanbieder zich zo goedkoop kan profileren dat zijn klant hem gemannelijk kan vinden?


De komende weken worden alle bedrijven nog eens nagebeld; wil je gratis of betaald op de pagina staan? Wil je er uberhaupt op staan? Wil je maandelijks, per kwartaal of jaarlijks gefactureerd worden?

Natuurlijk adviseren wij dat je er betaald op staat.

Voor dat tientje per maand word je niet alleen geregistreerd op de BOB pagina; je geniet ook nog van de volgende voordelen:


  • je bedrijfsnaam is met logo overzichtelijk gerangeerd per categorie en per stad
  • Je bedrijfsnaam en logo staan regelmatig op de voorpagina van onze website, voorin op de BOB pagina en in de nieuwsbrief
  • bezoekers kunnen de handige kaart gebruiken om jouw BOB te vinden
  • jouw onderneming heeft zijn eigen pagina op onze site (met digitale kaart) en die mag je tweemaal per jaar gratis aanpassen, om bijvoorbeeld een special te promoten
  • Je maakt kans op een artikel ‘In The Spotlight’ over je bedrijf op onze website en in onze nieuwsbrief
  • Je maakt kans op gratis social media boosting die we regelmatig weggeven
  • vier keer per jaar organiseren we -in samenwerking met Black Dutch Entrepreneurs- een business masterclass waarin een expert uit de afro gemeenschap zijn expertise deelt

En omdat we samenwerken met verschillende organisaties in de afro gemeenschap, maak je geregeld kans op interessante acties.

Daarnaast (EN DIT IS INTERESSANT): we geven in de zomer weer een blad uit: een zomereditie van AFRO Magazine die op alle zomerevenementen zal worden gedistribueerd. Met een bereik van bijna 500,000. Geregistreerde bedrijven mogen voor een 100 euro hierin adverteren. Meer weten? Stuur een email naar sales@afromagazine.nl

AFRO Magazine is een totaalpakket dat is samengesteld met jouw belangen in gedachte.

Toch nog niet helemaal overtuigd dat je op de bob pagina hoort? Probeer het toch even uit. Wat heb je te verliezen. Het is maar een tientje, en het is maandelijks opzegbaar. Als het toch niks is voor je, stap je er zo weer uit. 

Inschrijven kan met dit formulier. Vul hem in en email hem naar info@afromagazine.nl