Afbeelding

Fullanny lanceert zijn debuut single internationaal

De Rotterdamse Reggae artiest Fullanny pakt het groots aan en lanceert internationaal zijn debuut single “Thanks & Praise”. 

Eind april verscheen de eerste officiële single van Fullanny genaamd “Thanks & Praise.” Het was de eerste single van het Album “It takes time to be timeless” die dit jaar zal uitkomen op het label Jmotive Entertainment.  “Het is een project met een internationaal karakter geworden waarin de veelzijdigheid van Fullanny voor het eerst goed tot zijn recht komt”  zegt Joost Nauta, label eigenaar en manager.
 
Aan de CD werkten onder andere mee the Firehouse crew (bekend van Sizzla), Serge Tsai, Grammy Award winning engineer bekend van Wyclef Jean en Shakira’s hit “Hips don’t Lie” en producer Nitai Charan, bekend van “Summer Summer” van Reggae Dancehall artiest Gyptian.

“Thanks and Praise vertelt over de kracht van dankbaarheid ongeacht wat je meemaakt. Sinds ik dankbaar ben voor alle lessen in mijn leven, ervaar ik het leven een stuk aangenamer”,  aldus Fullanny in een persbericht.

De single is verkrijgbaar via Tidal, ITunes, Spotify, Apple music en Amazon.