FROMUSBYUS.COM: E-COMMERCE OPPORTUNITIES VOOR BEDRIJVEN DIE READY ZIJN VOOR DE INTERNATIONALE MARKT

FROMUSBYUS.COM, DE ONLINE SHOPPING MALL VOOR ENTREPRENEURS UIT DE DIASPORA, IS OPZOEK NAAR TOP SURINAAMSE BEDRIJVEN DIE GEREED ZIJN VOOR EEN INTERNATIONALE DOORSTART. EEN SURINAAMSE PANGI, OORBELLEN EN RIEM HANDGEMAAKT DOOR INHEEMSEN.

De  site is ontwikkeld om marktuitbreiding gemakkelijk te maken voor entrepreneurs uit de Diaspora. Door de voornaamste obstakels die e-commerce ontwikkelingen tegen houden te elimineren, kunnen bedrijven die toe zijn aan expansie nu nagenoeg probleemloos aan de groeiende grenzeloze Internet economie deelnemen. Met 1.61 biljoen internetters die naar schatting jaarlijks zo een 1.86 triljoen Amerikaanse dollars online besteden, is e-commerce een voor meest de voor de handliggende uitbreidingen voor bedrijven wereldwijd.

Van Webshop naar Social Cyber Mall

Drs. Mireille Liong FromUsByUs.com is een expansie van de kroeshaar webshop ontwikkeld door Drs. Mireille Liong die ruim 15 jaar geleden als een van de eersten begon met e-commerce. Op verzoek van ondernemers die graag gebruik wilden maken van haar opgebouwde platform, heeft de Sociaal Entrepreneur gewerkt aan de uitbreiding tot de online shopping mall. Door deze ontwikkeling kunnen nu ook bedrijven uit Suriname productten aanbieden aan haar opgebouwde sociaal netwerk die internationaal nu meer dan 80,000 leden, followers en fans telt. FromUsByUs.com is vergelijkbaar met amazon.com, maar dan met producten uit de Diaspora. Door simpelweg online een winkel te openen op de site, krijgt een lokaal bedrijf meteen toegang tot duizenden klanten in landen als Amerika en Nederland, die vooral met de feestdagen online bestellen prefereren.

Het streven is dan ook om Surinaamse bedrijven mee te laten liften met het komende feestseizoen op dagen zoals Cyber Monday waarop ondernemingen hun jaarlijkse verkoop in een keer kunnen verdubbelen. Geinteresseerde ondernemingen kunnen zich registreren bij FromUsByUs.com of een mailtje sturen naar  voor meer informatie.