Charity Fraay op slot voor de vrijheid van meisjes

Charity Fraay van Womens Day wordt op 19 mei opgesloten. En ze vraagt om hulp zodat haar tijd op slot niet voor niets is.

“Twaalf uur lang in hetzelfde hokje. Waarom? In India worden duizenden meisjes gedwongen tot prostitutie en opgesloten in hokjes van 1 bij 2 meter. Daarom laat ik mij op 19 mei ook opsluiten, in een hokje van dezelfde omvang,” vertelt ze.

Haar initiatief is in samenwerking met de noodhulporganisatie Free A Girl.nl. Deze organisatie zet zich in om meisjes die tot prostitutie worden gedwongen, te bevrijden.

“Womens Day schreeuwt het uit voor de duizenden meisjes die als object worden gebruikt. Die dagelijks tientallen keren worden verkracht met alle lichamelijke en psychische gevolgen van dien. Opgesloten zitten in ruimtes van 1 bij 2 en niet kunnen springtouwen, rollen door het gras en spelen met vriendinnetjes. De soms 7 jarige poppetjes die volwassen mannen moeten plezieren en zichzelf elke dag een beetje meer verliezen,” zegt Fraay.

“De meisjes die slechts kunnen dromen van een warm bad, ouders die van ze houden, een pop om mee te spelen en tikkertje doen. De arme zielen die niet opgroeien in vrijheid, licht en vreugde zoals onze dochters, nichtjes en zusjes.”

Al vanaf €3,- kun je doneren.
Een cadeau doneren kan ook. Iedere wordt geveild en de opbrengst wordt gestort op de rekening van Free A Girl . Meer info: info@womensday.nl. Laten wij een vuist vormen tegen deze wreedheden. Vertel iedereen in jouw omgeving/netwerk 

Haar bedrijf, Womens Day, helpt vrouwen in het (her)vinden van hun kracht, balans brengen in hun gezinsleven en een boost geven van (liefdes)relaties. “Als vrouw en moeder moet ik mijn steentje bijdragen! Dit moet stoppen, en dat gaat niet als wij geen actie ondernemen,”verklaart ze haar initiatief.

Mensen die haar willen ondersteunen om de meisjes te helpen kunnen daartoe “Voor €50 is er al een meisje gered. Met alles wat wij van Womens Day in ons hebben zullen wij zoveel mogelijk geld inzamelen om te vechten voor de toekomst van deze meisjes. Uiteraard kunnen wij dit niet alleen, jouw hulp is meer dan welkom,” vertelt ze.