Brasa Borrel bomvol talent vanavond

Televisie-  en radiopresentatrice Sylvana Simons is één van de gastsprekers vanavond tijdens de BRASA After Work Netwerkborrel vanavond, vrijdag 26 februari 2016. “We vragen haar het hemd van het lijf,” meldt de organisatie.

De borrel die inmiddels is uitgegroeid tot een maandelijks must-attend event in Cinetone in Amsterdam Zuidoost, start om 17.00 uur. De organisatie belooft een leuke avond vol interessante en inspirerende gasten.

Zangeres Robin Prudon, pianist Andy Janssen en gitarist Robbin Rijkee treden op, alsook Graziella Hunsel Rivero die haar allernieuwste single ‘Minute Made Woman’ live ten gehore zal brengen. Een persoonlijk nummer dat gaat over de opvoeding en normen en waarden die de zangeres van haar moeder –Annemarie Hunsel- meekreeg.

Naast keynote speaker Sylvana Simons zullen ook Charity Fraay en Samira Rafaela hun verhaal doen. Charity Fraai is eigenaresse in Women’s Day, een organisatie die vrouwen helpt in het (her)vinden van hun kracht, balans brengen in hun gezinsleven en een boost geven van (liefdes)relaties.

Samira richtte From Africa op; een fashion label dat Afrika met Europa verbindt. Via haar bedrijf wil ze creativiteit, innovatie, cultuur, mensen en talent met elkaar in contact brengen. Hiervoor werkt ze samen met verschillende jonge en creatieve kleermakers en designers uit Ghana. De heldere, mooie en diverse kleuren van Afrika spelen een hoofdrol in haar moderne, eigentijdse en trendy collectie.

Over de muzikanten Robin Prudon, Andy Janssen en Robbin Rijkee:

Zangeres Prudon heeft al de nodige muzikale stappen gemaakt. Zo zingt ze in het Babette Labeij Gospel Choir en trad ze op met grote artiesten, zoals Jamai Loman, Shirma Rouse, Emmaly Brown, Sharon Doorson en Edsilia Rombley.

Pianist Janssen begon al op 14-jarige leeftijd met het produceren van muziek. Op zijn 16e kroop hij achter de piano. Sindsdien zijn hij en z’n muziekinstrument onafscheidelijk en begeleidt hij diverse artiesten, waaronder The Voice-kandidate Renee de Ruijter en de popband ‘No Music No Life’.

Net als Janssen begon ook gitarist Rijkee zijn muziekcarrière op 14-jarige leeftijd met het produceren van muziek. Waar hij in eerste instantie verliefd werd op de keyboard, verloor hij zijn hart uiteindelijk toch aan de gitaar.

Aanmelden voor de BRASA Borrel kan nog via brasaborrel@gmail.com. Entree is €7.50