Arian Vreugd op AFRO.bz

AFRO.bz vertelt over de afro ondernemerschap in Nederland.

Vandaag in de spotlight: Arian Vreugd. Zij volgde in 2015 haar passie voor mode en startte met haar bedrijf ARI Garderobestyliste, maar ze blijft toch dicht bij haar baan in de hulpverlening. “Als garderobestyliste ben ik sociaal-maatschappelijk betrokken en luister ik naar het verhaal achter de vrouwen,” vertelt ze.

Vreugd (41), een Rotterdammer, woont al 10 jaar in Breda. Het was het verlies van haar ouders dat de doorslag gaf mijn onderneming? “Het heeft ervoor gezorgd dat ik alles uit mijn leven wil halen. Ik zei tegen mezelf: 'Arian, nu kan je je creatieve kant laten zien en dit delen met andere vrouwen'.

“ARI garderobestyliste richt zich op vrouwen tussen 30 en 60 jaar oud; de vrouw die omtrent haar kledingkeuze nog niet weet wat haar eigen identiteit is en welke stijl het best bij haar past. ARI garderobestyliste wilt je persoonlijkheid versterken door een betere eerste indruk te maken of eigen stijl te verfrissen. Met mijn onderneming kan ik stylen, maar vooral vrouwen blij maken met datgene wat ze nodig hebben. Mijn motto is dan ook: 'kleding is het uitdragen van jouw identiteit'.

Lees haar hele verhaal op