AfroLandTV brengt met AFRO Magazine black movie streaming naar Nederland

Geweldig nieuws voor liefhebbers van Black Movies. Vanaf nu ben je hier op de website van AFRO Magazine op de juiste plek voor je favoriete films. Om aan ons aanbod van afro gerelateerd content nu ook black movie streaming toe te voegen, zijn wij een partnership aangegaan  met , een streaming service die films aanbiedt, gericht op de Afrikaanse diaspora en waarin mensen van Afrikaanse afkomst de hoofdrollen spelen. En we zijn er wild enthousiast over.

AfroLandTV is in 2015 opgericht door acteur, onder andere bekend van de film die dit jaar in première ging. De in Zimbabwe geboren Afro Amerikaan vertelt dat hij met zijn streaming service het gebrek aan “echte Afrikaanse verhalen” wilde tegengaan.


“We hebben prachtige verhalen, maar niemand vertelt ze. Met AfroLandTV wilde ik een platform creëren waarop Afrikaanse filmmakers en filmmakers uit de diaspora een publiek konden bereiken,” vertelt hij vanuit zijn kantoor in Dallas, Texas.

Daar konden wij van AFRO Magazine ons helemaal in vinden; lang nadenken over samen werken met AfroLandTV hoefden we niet.

“Dat was voor ons een no-brainer,” vertelt AFRO Magazine uitgever . “We zijn met AFRO Magazine gestart met precies dezelfde intentie als AfroLandTV; bij het eerste gesprek tussen Michael en mij was het al duidelijk: onze platformen willen elk op eigen manier wat doen aan het tekort aan die beschamende behandeling die de verhalen uit de Afrikaanse diaspora krijgen. We vullen elkaar heel goed aan.

Hij zegt dat de uitgebreide collectie van AfroLandTV ook een rol speelde bij de overweging. "We zijn er eerlijk gezegd wel trots op dat wij hun enige partner in Europa zijn. En daarmee in feite de eerste black movie streaming service in Nederland.”

De samenwerking tussen AFRO Magazine en AfroLandTV vindt op verschillende vlakken plaats waar jij als lezer je voordeel mee kan doen.

  • Iedere week een “FILM VAN DE WEEK” uit de bieb van AfroLandTV, op onze voorpagina.
  • Een speciale AfroLandTV pagina waar jij op onze site gratis mag genieten van black movies; wil je meer zien, dan klik je door naar de site van AfroLandTV. Daar kan je kiezen tussen hun gratis en hun premium content. 
  • Iedere maand een viertal blogposts van AfroLandTV, over het laatste nieuws in black movie.

Houd onze voorpagina vandaag in de gaten. De eerste FILM VAN DE WEEK gaat er vanmiddag op. Ben jij enthousiast? Dat snappen we helemaal. Wij zijn het namelijk ook,  maar dat zeiden we al...