Wie is nu de top racist? Johan Derksen of de racistische Tv zender bazen?

Johan Derksen mag zeggen wat hij wilt, hij mag ook racistische grappen maken en mensen beledigen maar, wie de bal kaats moet het verwachten. Mensen zijn het zat om telkens maar doelwit te zijn van racistische opmerkingen die zogenaamd grappig bedoeld zijn.

De vraag is, wie is de top racist? De racistische TV zenderbazen die deze racisten een platform aanbieden of de racist die gebruik maakt van deze platform om zijn racistische boodschap te verkondigen. John de Mol en Talpa verschuilen zich achter smoesjes als “wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van het voetbalprogramma Voetbal Inside, maar die zelfde John de Mol heeft Facebook eens aangeklaagd omdat zijn naam werd misbruik door facebook bezoekers voor advertentie doeleinden.

TV bazen hebben het lef niet om openlijk buitenlanders, vrouwen en de LHBTI te bekritiseren dus gebruiken ze die racisten aan tafel om hun racistische boodschap aan het groot publiek over te brengen. Als Johan Derksen ballen heeft dan moet hij Israël bekritiseren vanwege genocide in plaats van zeuren over de Arabische staten.

Alle zenders van John de Mol en zijn adverteerders/partners moeten we boycotten. Dit geldt ook voor Mojo en partners die met Johan Derksen samenwerken. Het moet nu eens afgelopen zijn met deze racistische gedonder. Dit is geen vrijheid van meningsuiting, dit is racisme. Hier is Wilders ook op afgerekend met zijn meer of minder Marokkanen racistische opmerking.

Dag in en dag uit worden mensen de dupe van racistische pestkoppen zoals Johan Derksen. Deze gefrustreerde witte racistische impotente hoopje shit hoort in een inrichting thuis omdat hij een draaideur top racist is. Ik hoop dat ze Angela de Jong en John de Mol in diezelfde inrichting opsluiten.

Deze drie figuren zijn onderontwikkeld en hebben geen kennis van zaken.

Maak liever grappen over je vrouw, moeder, zus of dochter en val anderen niet lastig met je gefrustreerde racistische beledigingen. Zwarte Nederlanders, vrouwen en de LHBTI gemeenschap willen niet meer de kop van jut zijn. Het is leuk geweest.

Complimenten voor onze sport helden die zich nu duidelijk laten gelden tegen racisme. Dit geldt ook voor adverteerders die hun naamsbekendheid niet meer willen verbinden aan een racistisch TV programma.

www.multi98.com