Tis the season for some toxic dick: Part 6 The Next Phase

This ratchet ass hoe! Kennen jullie dat? Je hebt het gewoon warm en koud tegelijk? Precies dat voelde ik. Even wilde ik me verlagen tot deze teef haar niveau, but it's up to Jayson to control this bitch. Ik besloot zonder te reageren op te staan en te gaan douchen.

Terwijl ik mijn lichaam aan het schrobben was, hoorde ik de deurklinker bewegen. Ik had de deur op slot gedraaid, omdat ik alleen wilde zijn met mijn gedachtes, zodat ik kon kalmeren en relativeren. Jayson klopte en vroeg of alles oké was. Ik gaf aan van wel. Hij wilde over Samora beginnen, maar ik onderbrak hem. Twee weken geleden waren we al maanden niet meer in elkaars leven. Hij had nooit kunnen weten dat ik contact op zou nemen en dat we nu weer samen zouden zijn. Ik was dus niet van plan om me daar druk om te maken. Wat ik hem wel duidelijk maakte, is dat de moeder van zijn kind geluk heeft dat ze zwanger is, anders zou ze een bektrap van me tegoed hebben.

Daarnaast wilde ik van hem weten wat hij onder 'vriendin' verstaat, aangezien hij me onder die noemer introduceerde aan zijn babymomma?

Hij vroeg me de deur open te maken, zodat hij me kon laten voelen wat hij onder 'vriendin' verstaat. I did and y'all know what happened.

Ik had besloten om me ziek te melden. Jayson was vrij en maakte geen aanstalten om te vertrekken. Normaal zou hij niet eens blijven slapen, maar nu lagen we gezellig op de bank naar een of andere spin-off van '90 days fiancé' te kijken. Hij heeft zelfs boodschappen gehaald! Ondanks dat het bitterzoet voelde, heb ik hier zooo lang naar verlangd. En ja, we hebben het ook gehad over hoe hij het vaderschap voor zich ziet en wat ik verwacht and bla bla bla, but I don't want to think about all of that right now. Ik wil gewoon genieten van het feit dat de liefde van mijn leven zich eindelijk realiseert bij wie hij thuis hoort.

Toen Jayson naar de winkel was heb ik Kayla trouwens geappt en haar alles van A tot Z verteld. Ze had me al die tijd op gelezen laten staan, maar ik zag dat ze eindelijk gereageerd had, dus opende ik mijn app. Kayla wilde weten of ik wist dat Jayson samen met Samora bij Samora's moeder inwoonde, maar eruit is getrapt, omdat hij al maanden geen werk heeft?

Mijn eerste gedachte was dat ze loog. Jayson heeft al jaren zijn huis en was net gestart bij een nieuw marketingbureau, toen ik het contact met hem verbrak. Toch kende ik mijn beste vriendin goed genoeg om te weten dat ze nooit over zoiets zou liegen. Ik vroeg haar hoe ze aan deze informatie was gekomen. Ze gaf aan dit al een tijdje te weten, maar het bewust niet met me heeft gedeeld, omdat ze wist dat het me pijn zou doen. Daarnaast dacht ze ook dat ik dit keer echt klaar was met hem. Ik legde mijn telefoon neer en keek naar Jayson die helemaal in het programma zat.

Gebruikte deze guy me nou gewoon, omdat hij geen onderdak had? Was hij serieus gewoon op zoek naar een slaapplaats? Deed hij daarom zo tegen Samora? Omdat hij boos was dat ze hem eruit hadden getrapt? Ik zweer het, als dit waar is, vernietig ik..

Jayson had inmiddels in de gaten dat ik hem aankeek en draaide zich naar me toe. Hij wilde weten waar ik aan dacht.

Ik gaf aan dat ik gewoon blij was dat hij bij me was. Hij glimlachte, boog voorover en gaf me een kus op mijn voorhoofd, waarna hij zich weer naar de televisie keerde. In gedachte vroeg ik me af hoe ik kon achterhalen of Kayla's informatie op waarheid berustte, zonder hem op voorhand ergens van te beschuldigen. Begrijp me niet verkeerd, ik vertrouw mijn vriendin, maar hoe vaak komen we erachter dat roddels niet waar blijken te zijn? Ook zij kan zich vergissen. Ik besloot Jayson's reacties te peilen op een aantal vragen.

Ik stond op en ging voor hem staan, waarna ik op zijn schoot kroop. We zaten nu face to face op elkaar. Dit deed ik wel vaker, dus hij bleef rustig naar zijn programma kijken, terwijl ik hem kusjes in zijn nek en op zijn wang gaf. Ik vroeg hem of hij vanavond weer bleef slapen en zijn antwoord was dat hij zolang zou blijven als ik wilde.

Ik stelde voor om dan wat spullen bij hem op te halen later, waarop hij aangaf dat hij vanmiddag nieuwe boxers had gehaald, tijdens het boodschappen halen. Hij zou morgen na het bezoek aan de verloskundige naar huis gaan en wat spullen ophalen. Ik knikte en gaf hem een kus op zijn mond. Ik wilde zo graag dat dit goed zou voelen, maar ik was inmiddels alweer uit mijn roze wolk gedonderd.

Ik moest weten of Jayson echt bij me wilde zijn of me gewoon gebruikte. We hadden elkaar bijna zeven maanden niet gesproken en in die periode is zoals bewezen al best veel gebeurd, dus het zou best kunnen dat Kayla's verhaal klopt. Die gedachte maakte me zo beroerd dat ik het direct blokkeerde.

Is het heel stalkerig als ik hem morgen stiekem volg? Ik weet het antwoord op die vraag eigenlijk al, but at this point I don't really give a fuck. Ik moet het weten..

Ik spreek jullie snel!

Janey


Volg   voor part 7: The Revelation