Tis the season for some toxic dick: Part 4 The Hangover

Terwijl Lady Saw's 'Pretty Pussy' op de achtergrond speelde, bewonderde ik mijn sexy ass Fenty fit voor de spiegel. I was feeling myself! Ik kan me de laatste keer dat ik naar een Houseparty ben geweest niet eens meer herinneren, maar Giovanni's Valentine's Pyjama Jam, zou super lit worden. Hij had ergens in the middle of nowhere een villa afgehuurd en alles was op en top geregeld. Er was een ophaalservice, inclusief minibar en na afloop werd je weer netjes thuis afgezet. De kosten voor een kaartje waren niet mals, maar de exclusiviteit was het dubbel en dwars waard!

Giovanni of 'Gio', zoals we hem noemen, is mijn neef en ik heb Jayson via hem leren kennen. Toen Gio in de gaten kreeg dat ik zijn mattie wel zag zitten, waarschuwde hij me om er niet aan te beginnen. Volgens hem had Jayson nog te veel issues en was hij totaal geen relationship material. Ik beloofde afstand te houden, maar dat was een leugen, want op het moment dat Gio en ik dit gesprek voerde, hadden Jayson en ik al seks met elkaar gehad. Yep, I'd already drank the Koolaid.

De wetenschap dat Jayson er later ook zou zijn, gaf me vlinders. Toch was ik niet van plan om hem teveel aandacht te geven. I looked way too good en er zou genoeg vers en laag hangend fruit aanwezig zijn, dus misschien kon ik hem na vanavond wel vervangen.

Die gedachte gaf me een confidence boost en terwijl ik begon te winen op de muziek en al helemaal voor me zag hoe ik iemand's zoon later beestachtig zou schuren, kreeg ik een app dat mijn ride beneden stond.

Kayla was uiteraard mijn +1 and we were ready to misbehave! Toch wist ze mijn humeur al snel te verpesten. Dit was trouwens niet haar schuld hoor, maar onderweg naar het feest, waren we zoals gewoonlijk aan het roddelen en Kayla had dus iets gehoord, waar ik totaal niet blij mee was. Samora, Jayson's ex, een chick die een jaar of zes geleden zijn hart had gebroken, woonde weer in Nederland en ze zou er vanavond ook zijn. Ondanks dat ik het idee had dat Jayson echt wel over haar heen was, maakte de gedachte aan haar aanwezigheid, me onzeker. Mijn plan om hem zo goed als te negeren, was 365 graden gedraaid. Ineens voelde ik bijna een soort van dierlijke instinct om mijn territorium te bewaken.

Waarom ik deze herinnering met jullie deel?

Hij krijgt een kind met Samora. Zijn fucking ex!

Tot gister, was Gio's Pyjama Jam niets anders dan een leuke herinnering. Het was een geweldige avond. Jayson en Samora leken totaal geen oog voor elkaar te hebben, wat me gerust stelde en ervoor zorgde dat ik mijn plan om iets nieuws en lekkers aan de haak te slaan, volledig kon hervatten. Dit had duidelijk effect op Jayson, want na afloop van het feest, appte hij me dat ik met hem mee zou rijden naar huis. I did and he fucked the live out of me that night. Als ik nu aan die nacht terug denk, is alles anders. Hij was woester, geiler en intenser. Ik had hem nog nooit zo meegemaakt en al die tijd dacht ik dat dit kwam, doordat ik zoveel aandacht van andere mannen kreeg tijdens het feest. Nu weet ik dat niets minder waar was. Het kwam door Samora. Het feit dat hij haar volledig had genegeerd, wilde niet zeggen dat ze hem niks meer deed en dat doet nog het meest pijn van alles. De vrouw die hem als een stuk vuil heeft behandeld, draagt nu zijn eerste kind.

Ik ben er oprecht kapot van.

Kennen jullie dat? Wanneer je zo in shock bent dat het voelt alsof je droomt? Zo voelde ik me na Jayson z'n onthulling. Zonder iets te zeggen, stond ik op en liep naar de badkamer. Ik draaide de douche aan, ging eronder staan en staarde voor me uit. Ik voelde zijn zaad langs mijn benen de gootsteen in lopen. Het verdriet was zo intens, dat het me verdoofde.

Ondanks alles wat hij me ooit heeft aangedaan, zag ik mezelf in de toekomst als de moeder van zijn kinderen. Het zou ooit allemaal goed gekomen zijn.

Hoe kon hij een andere vrouw geven wat mij toebehoorde? Hoe kon hij me dit aandoen? Terwijl ik in gedachten verzonken op de grond ging zitten, kwam Jayson de badkamer binnen. Hij ging op zijn hurken voor me zitten en gaf aan dat het niet zijn bedoeling was geweest om me pijn te doen. Hij was totaal nog niet klaar voor een kind en wilde ook geen relatie met Samora. Hij had gewoon een paar keer seks met haar gehad en ineens was ze zwanger. Ineens?!

Je hebt haar zonder condoom geneukt Jayson!

Daarom is ze zwanger!

In gedachte schreeuwde ik tegen hem, maar ik kon geen woord uitbrengen. Ik voelde hoe de tranen over mijn wangen begonnen te lopen en hoorde niet meer wat hij zei.

Na zijn zegje gedaan te hebben, draaide hij de douche uit, tilde me op en bracht me terug naar de slaapkamer. Hij pakte een baddoek en begon me af te drogen, terwijl hij me kleine kusjes over mijn hele lichaam gaf. Ik stond nog steeds in stilte en vol ongeloof voor me uit te staren. Hij vroeg of ik iets wilde eten, maar ik kon op dit moment geen hap door mijn keel krijgen. Het enige dat ik wilde was in bed liggen en zo snel mogelijk in slaap vallen. Jayson kwam achter me liggen en sloeg zijn armen om me heen.

Hij fluisterde dat hij ook van mij hield en me niet meer kwijt wilde. Ik begon te huilen en dit keer echt te huilen.

Het was teveel en ik had het idee dat Jayson dit ook besefte. Uiteindelijk viel ik huilend in slaap en werd ik de volgende ochtend wakker in zijn armen. Hij was blijven slapen. Iets dat hij nooit deed. Even leek het alsof mijn droom realiteit was geworden, maar ik realiseerde me al heel snel dat ik nog steeds middenin een nachtmerrie zat.

Ondanks dat ik me misselijk, leeg en zwak voelde, zorgde de warmte van zijn armen ervoor dat het dragelijk was. Ik wilde niet dat hij me los zou laten en ik weet eerlijk gezegd ook niet of ik er klaar voor ben om hem los te laten.

Ik merkte dat hij wakker begon te worden en voelde een nare spanning in mijn lijf opborrelen.

Ik spreek jullie snel!

Janey


Volg

voor part 5: The Aftermath