Tis the season for some toxic dick: Part 3 The Jayson Syndrome

Het was inmiddels al een uur geleden sinds ik Jayson had gesproken en ik stond nog steeds in mijn ondergoed. Ik had serieus geen idee wat ik aan moest trekken. Aan de ene kant wilde ik indruk maken, maar ik wilde niet dat hij zou denken dat ik te hard mijn best had gedaan.

Terwijl ik voor de zoveelste keer door mijn kledingkast aan het swipen was, probeerde ik de juiste woorden te vinden voor het moment dat ik tegenover Jayson zou zitten. Hij mocht best weten dat ik blij was om hem weer te zien, maar ik wilde niet thirsty overkomen ofzo, even though I was. Het is heel erg, maar het enige waar ik aan kon denken sinds ons gesprek, was zijn tong in mijn nek, op mijn tepels, op mijn buik en....pffff. Waarom bleef hij dit effect op me houden?

Terwijl ik mijn gedachten probeerde te beheersen, ging mijn telefoon af.

Jayson wilde weten of ik nog kwam.

Ik voelde me zeer gevleid door zijn ongeduld, maar dit bleek dus te komen doordat de zaak vandaag eerder moest sluiten. De Corona maatregelen gingen namelijk al om 20.00u in. Ik had hier totaal niet bij stil gestaan! Shit. Ik gaf aan dat niet te zullen redden en kon de teleurstelling in Jayson z'n stem horen. Ondanks dat ik hem inmiddels heel graag wilde zien, deed het me goed. Het voelde ergens als een soort powerswitch. Ik bood mijn excuses aan en beloofde het goed te maken met Guno.

Ik voelde me sterk! Zonder dat ik het wilde, had ik Jayson eindelijk een keer laten ervaren hoe het voelt om op iemand te wachten, die op het laatste moment afbelt of gewoon niet komt opdagen. Hij had dit zo vaak bij mij geflikt dat ik de tel kwijt was. Terwijl ik de inmiddels grote stapel kleding op mijn bed weer terug in de kast hing, kreeg ik een app van Jayson. Guno had speciaal voor mij een bak Pindasoep bewaard, omdat hij wist dat dit mijn lievelinggerecht was. Nu stond hij erop dat Jayson deze persoonlijk bij me afleverde. Yeah right! Ik geloofde er helemaal niks van. Voordat ik kon reageren, kreeg ik echter al een foto van de inmiddels ingepakte maaltijd en wilde Jayson weten of ik het oké vond als hij het kwam brengen. Ondanks dat ik wilde geloven dat dit een trucje van hem was om me alsnog te zien, is het ook typisch iets voor Guno om zoiets liefs te doen. Ik kon dit mooie gebaar, dus niet weigeren en gaf aan dat het prima was.

There goes my powerswitch!

Nu Jayson onderweg was, ging er van alles door me heen. Ik voelde spanning, opwinding, nervositeit, blijdschap en weet ik veel wat nog meer. Ondertussen stond ik nog steeds in mijn ondergoed. Ik ging voor de spiegel staan om mijn lichaam te bekijken en vroeg me af of hij zou zien dat ik ben aangekomen. Die gedachte maakte me onzeker en terwijl ik de imperfecties van mijn lichaam aan het observeren was, keek ik of mijn poenie nog glad was en fris rook. Waarom deed ik dit eigenlijk? Hij kwam gewoon eten brengen, dus ook al had ik het Kralingsebos tussen mijn benen, zou het niks uitmaken.

Ik was niet van plan iets met hem te doen, maar wilde er nog wel aantrekkelijk uitzien voor Jayson. Hij moest zien wat hij de afgelopen maanden had gemist. Ik besloot shorts en een strak t-shirt te dragen. Comfy but sexy. Mijn braids draaide ik omhoog in een knot en als finishing touch lipgloss, diamanten oorknopjes en zijn favoriete parfum. I felt good! Daar ging de bel. Woei, een explosie van spanning vond plaats in mijn lijf, terwijl ik naar de deur liep om Jayson binnen te laten.

Ik opende de deur en zag hem staan. Op dat moment kreeg ik extra waardering voor de massagestand van mijn douchekop, want als die vanmiddag haar werk niet had gedaan, was het klaar geweest nu. Hoe kon deze man er zo fucking lekker uit zien. Hoeee!!???? Hij begroette me met een kus op mijn wang en het enige dat ik uit kon brengen was een rare combinatie van een giechel en een zucht. WTF!?

Hij liep voor me uit de woonkamer in en terwijl ik achter hem aan naar binnen liep, sprak ik mezelf toe om niks stoms te doen.

Jayson ging er vanuit dat ik honger zou hebben en stond erop het eten zelf voor mij uit te pakken en op te scheppen. Terwijl ik op de bank zat, vol van vlinders, geilheid, opwinding en verliefdheid, vroeg hij vanuit de keuken of alles nog op dezelfde plek stond. Ik hoorde hem mijn keukenkasten openen.

Hoe was hij zo op zijn gemak? Deze guy deed alsof we elkaar letterlijk gister nog hebben gezien. We didn't! Voordat ik zijn vraag kon beantwoorden, kwam hij de woonkamer in lopen met een kommetje pindasoep dat hij aan me overhandigde, waarna hij naast me kwam zitten.

Ik had honger, maar zat te vol om te eten, dus legde ik het kommetje naast me neer. Hij vroeg of ik geen trek had en in plaats van antwoord te geven op zijn vraag, kuste ik hem vol op zijn mond. Jayson beantwoorde mijn kus met een tongzoen.

Girllllllllllllll, my pussy was about to jump outta my damn shorts!

Ze begon zomaar off beat te kloppen als een malle en mijn lichaam kreeg letterlijk een eigen wil. Voordat ik het wist, zat ik bovenop hem en waren we intens aan het zoenen. Ineens stopte hij. Ik keek hem aan en zag dat hij een serieuze blik in zijn ogen had. Hij tilde me van zich af en ging weer rechtop zitten. Ik vroeg hem wat er aan de hand was. Hij antwoordde dat we moesten praten. Dit gaf me een naar gevoel. Hij was nooit zo serieus. Wilde hij me niet meer ofzo? Maar als dat zo was, waarom zoende hij me dan terug? Mijn gedachten schoten alle kanten op, terwijl ik aan het wachten was tot hij zou beginnen met praten.

Jayson: 'Ik wil je geen pijn doen en iedere keer als we seks hebben gaat het mis.'

Ik voelde een golf van opluchting door mijn lijf gaan. Was dit het? Het bekende Jayson riedeltje waar hij altijd mee kwam? Niemand heeft tijd nu Jayson. Ik kroop weer bovenop hem en trok zijn trui uit. Hij vroeg me wat ik aan het doen was, dus kuste ik hem weer in plaats van zijn vraag te beantwoorden. Hij gaf aan echt te willen praten, maar ik schudde mijn hoofd, keek hem aan en vroeg hem me te neuken. That turned out to be the magic word.

Hij tilde me op naar de slaapkamer en gooide me op bed. Yassss, schreeuwde ik in mijn hoofd, terwijl ik hem strak aankeek. Hij trok mijn shorts uit en spreidde mijn benen, waarna hij zijn gezicht naar mijn kruis bracht. Zachtjes begon hij mijn inmiddels doorweekte string te kussen. Ondertussen gingen zijn vingers naar mijn tepels toe. Ik lag als een slang te kronkelen op het bed, terwijl gevoelens van pure geilheid en ongeduld zich in mijn lichaam aan het vervlechten waren.

Met zijn tanden schoof hij mijn string op zij and then he started eating me, like it was his last damn meal. Hij was serieus net twee minuten bezig, toen ik voelde dat ik zijn hele gezicht onder zou spuiten, maar ik wilde op zijn dick komen, dus duwde ik zijn hoofd weg. Alsof hij mijn gedachte kon lezen, stond hij op en trok zonder een woord te zeggen zijn broek en bokser uit. Hij kwam bovenop me liggen en whew chile! Ik voelde deze guy naar binnen komen en mijn handen kregen automatisch een soort van 'krab reflex'. Zijn gulzige manier van kussen, verraadde dat hij net zo naar dit moment had verlangd als ik.

Vijf minuten later lagen we heftig ademend bij te komen van onze intense orgasmes. Dit keer bleef hij langer op me liggen dan normaal. Ik kreeg kusjes in mijn nek en op mijn wang. Awww, he really missed me. Ik kuste hem terug en zei hem hoeveel ik hem had gemist en van hem hield. Zijn antwoord was dat hij dit wist, waarna hij me een kus gaf en op stond.

Hij ging op de rand van het bed zitten en staarde voor zich uit. Ik kroop naar hem toe en ging op mijn knieën achter hem zitten, terwijl ik hem omhelste. Hij zuchte, kuste mijn hand en vroeg me naast hem te komen zitten. Dat voelde vreemd, maar tegelijkertijd kreeg ik ook steeds meer het idee dat hij op een positieve manier veranderd was. Ik voelde inmiddels langzaam zijn sperma uit me lopen. I know, we hebben het onveilig gedaan, dom. Ik heb gelukkig nog steeds een spiraal en hopelijk heeft hij het de afgelopen maanden wel vei....voordat ik mijn gedachte kon afmaken, begon Jayson te praten.

Het enige dat ik me nog goed kan herinneren, is zijn laatste zin: Hij wordt vader.

Ik spreek jullie snel!

Janey

Volg Rasheida Adrianus voor part 4: The Hangover

Rasheida Adrianus

Schrijver, regisseur, producer

Schrijver, regisseur, producer Rasheida Adrianus is weer aan schrijven geslagen en "It felt sooo good!" De eerste drie delen van de exploits van "Janey" zijn eruit en wat een thrill dat wij die ook mogen delen en met haar voor wat welkome afleiding mogen zorgen de komende weken. "But please don't be like Janey, cause she's about to make some messy ass decisions! Tis the season for some toxic dick..."

Volg Rasheida Adrianus op Facebook