Deze afvallige regering is opnieuw schaakspel aan het spelen

"Nederlanders vinden slavernijverleden ernstig maar achten excuses niet op zijn plaats", stond er gisteren in de kranten.


Voor mij is dit massa indoctrinatie en helder dat deze afvallige regering opnieuw aan het jongleren is met de samenleving.

Laten wij hierom de opinieberichten eens anders belichten.

"Nederlanders achten excuses niet op z'n plaats, want 400 jaar trans-Atlantische slavernij was weliswaar barbaars en een zwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis, maar vinden het niet zo'n verschrikkking tegenover 5 jaar oorlogsleed".

Ik daag de politiek en media uit, want hoelang zal deze vorm van misleiding en censuur nog standhouden. De opinie berichten zijn namelijk niets anders dan verdeel en heers technieken en subtiel manipuleren van het burgerbrein, hoe de Nederlandse samenleving denken moet. En niet te vergeten in verband met de verkiezingen de racistische stemmers binnen te halen.

Voor mij is er maar één conclusie: de regering gebruikt het volk en zet aan tot verdeeldheid, om geen excuses te hoeven te maken voor vierhonderd jaar schending van mensenrechten.