ZOJazz Lounge in Bijlmer Parktheater

Op 22 februari gaan de deuren van de ZOJazz Lounge weer open, ditmaal in  het Bijlmer Parktheater. Host Graziëlla Hunsel Rivero trakteert het publiek op een muzikale jazzsensatie. Samen met haar ZOJazz Lounge band en verrassende gastvocalisten zullen verschillende jazziconen en thema’s de leidraad vormen van dit avondvullende jazzevent.

De ZOJazz Lounge is vanaf 22 februari een maandelijks terugkerende avond in de foyer van het Bijlmer Parktheater, waar voorafgaand bezoekers onder een jazzgevoel kunnen genieten van het ZOJazz Lounge menu, dat elke maand zal bestaan uit een gevarieerde set maaltijden die zelf door de keuken wordt samengesteld.

Verschillende artietsen

De ZOJazz Lounge artiesten van deze editie geven allen op een eigen manier een invulling aan de muzikale jazzavond. All-round singers John Oldenstam, bekend van “A pokutori fu Iko” en “A tribute to Marvin Gaye”, danwel Carolina Mout, bekend van Club Carolina, worden begeleid door Graziëlla en de ZOJazz Lounge band. De band bestaat uit Pieter van Santen (keys), Ruud Baron (bas), Jai- Jai Vos (drums) en Wim Ninaber (sax).

De inloop begint om 18.30 in het Bijlmerpark Theater te Anton de Komplein in Amsterdam. Kaartjes voor de ZOJazz Lounge koop je via de . Meer informatie over dit event vind je .