Toxic dick

Tis The Season For Some Toxic Dick vanaf 2022 online als dramaserie

Iets meer dan een jaar nadat schrijfster Rasheida Adrianus haar Facebook feuilleton “Tis the season for some toxic dick”  introduceerde, wordt haar verhaal een dramaserie. Tis The Season For Some Toxic Dick is vanaf 2022 online te zien.

Adrianus schreef de eerste aflevering van haar serie in oktober 2020.

Het ging onverwachts gigantisch viraal!” 

Vanaf dat moment ontwikkelde ze het concept verder, door elke week een nieuw deel te posten. Ook AFRO Magazine sprong aan boord, door enkele afleveringen te publiceren. Inmiddels is het verhaal door duizenden vrouwen gelezen en ontstond de vraag naar een dramaserie van het concept.

Om de serie te realiseren heeft Adrianus er een betaald concept van gemaakt en verkoopt zij het verhaal per seizoen voor €5,60 via het platform prettylittletales.com. Met de inkomsten wordt de productie gerealiseerd.

toxic dick

De serie kicked off in cuffing season.

Wie kent die niet? De donkere wintermaanden beginnen en het leven als vrijgezel is ineens minder aantrekkelijk. Zo ook voor Janey, het hoofdpersonage in de serie die besluit haar toxic ex Jayson, weer toe te laten in haar leven. Vanaf dat moment raakt ze niet alleen verwikkeld in Jayson z'n new babymomma drama, maar sleept hij haar ook mee in zijn criminele praktijken als F-gamer.”

De hoofdrollen van de dramaserie worden vertolkt door Nerah Dundas, Jefferson Kortzorg, Terry Roseval en Marvin Limon. 

Adrianus belooft een spannende ride. “Er is nu al genoeg geld opgehaald voor één pilot episode, maar we zouden er graag een heel seizoen van maken en bieden de eerste twee seizoenen daarom gratis aan ter kennismaking. Trust us when we say: Als je er eenmaal aan begint, stop je niet meer!”