Afbeelding

act of change

Students Moving Forward: Act of Change 2024, 29 juli tot 1 aug 2024

De nieuwste editie van Act of Change, het transformerend trainings- en coachingsprogramma voor studenten en young professionals van 18 tot 27 jaar uit Amsterdam Zuidoost, gaat van start op 29 juli en loopt tot 1 augustus 2024. Dit meldt Students Moving Forward (SMF) in een persbericht.

Act of Change: deelnemen aan een transformerende ervaring

Act of Change is ontworpen om studenten en young professionals de kans te geven hun persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Gedurende zes maanden werken deelnemers met een professioneel team aan het verbeteren van hun zelfvertrouwen, persoonlijke effectiviteit, zelfbewustzijn en probleemoplossend vermogen. 

Het programma staat bekend om de combinatie van leren,  persoonlijke coaching en praktische oefeningen die gericht zijn op het bereiken van individuele doelen, nieuwe vriendschappen opbouwen en samen veel plezier beleven.

Het programma begint met vier onvergetelijke trainingsdagen, inclusief overnachtingen, in Mill (Noord Brabant). Gedurende de ochtenden krijgen de deelnemers een training in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), een methodiek die zich richt op persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. De avonden zijn gereserveerd voor ontspanning en plezier.

Act of Change is bedoeld voor iedereen die gedreven is om zijn of haar persoonlijke ontwikkeling te verbeteren en concrete doelen te bereiken. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Act of Change

Waarom deelnemen aan Act of Change?

Het programma biedt deelnemers:

- Vergroting van kennis over persoonlijke ontwikkeling.

- Inzicht in eigen kracht en ontwikkelpunten.

- Technieken om uitdagende situaties aan te pakken en op te lossen.

- Bewustwording van persoonlijke patronen en het vermogen om bewuster te reageren.

- Een uitgebreid stappenplan voor het realiseren van persoonlijke doelen.

- Uitbreiding van het persoonlijke netwerk en het aangaan van nieuwe vriendschappen.

- Een moment voor zichzelf, een moment van rust.

Belangrijke data:

- Start training: 29 juli tot en met 1 augustus 2024 in Mill 

- September - November: 1 - 2 keer per maand in Amsterdam Zuidoost

Aanmelden en deelname:

Inschrijven voor Act of Change is nu mogelijk. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onze website [link naar aanmeldingspagina]. De deelname is gratis en biedt een unieke kans voor studenten en young professionals om te investeren in hun toekomst.

Over Students Moving Forward:

Students Moving Forward is een stichting die zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en jongvolwassenen in Amsterdam Zuidoost. Met programma’s zoals Act of Change bieden we ondersteuning en begeleiding om de kansen en mogelijkheden van onze deelnemers te vergroten.