Afbeelding

The Bridge met Babah Tarawally

Chester Mijnals en Gilbert Williams van The Bridge met Babah Tarawally

Podcast The Bridge (No) Fara en AFRO Magazine gaan samenwerken

De podcast The Bridge (No) Fara is vanaf nu ook via AFRO Magazine te beluisteren. “Nu onze krachten gebundeld zijn met AFRO Magazine, zal onze visie naar grotere hoogten stijgen. De kans om samen werken met is een droom die uitkomt. Hun toewijding aan het vieren van de Afro-Caribische cultuur sluit perfect aan voor mijn missie voor 'The Bridge (No) Fara,” zegt Chester Mijnals, de bedenker en creatieve kracht achter de podcast.

Alle podcasts, ook “oudere” afleveringen zullen op een speciale pagina van AFRO Magazine.nl te beluisteren zijn, te beginnen met de jongste podcast, een interview met columnist en schrijver Babah Tarawally, over zijn roman “De getemde man". Tarawally vertelt ook over hoe hij in 1995 zijn moederland Sierra Leone verliet en uiteindelijk in Nederland terechtkwam.The Bridge A (No) Fara positioneert zich als een podcast waar uitwisseling van ideeën centraal staan, een plek waar we kunnen samen komen zonder dat er in beginsel al een oordeel is. Chester Mijnals is presentator en schrijver; co-host is  Gilbert Williams en Justin de Visser produceert de video's..

“Bij The Bridge A (No) Fara gaat het om wat verbindt; liever een dialoog of een gesprek dan een debat. Uitgangspunt is dat een ieder een ander paradigma en referentiekader heeft. The Bridge A (No) Fara wil graag als “Brug” tot dienen naar je nieuwe paradigma,” schrijven zij op hun pagina op Springcast.

Mijnals: “De visie van vanaf het allereerste begin is het overbruggen van hiaten en het bevorderen van begrip tussen diverse gemeenschappen en het vertellen van verhalen door, voor mensen uit de eigen gemeenschap om zo de ondervertegenwoordigde stemmen te versterken en de veelzijdige lagen van de Afro-Caribische cultuur te laten zien.”

Daarin past de samenwerking met AFRO Magazine naadloos, zegt hij.  “AFRO Magazine is voor mij al geruime tijd een bron van inspiratie geweest. Hun inspanningen om onze verhalen te vertellen hebben impact hebben gemaakt. Samenwerken in het delen van de rijkdom van de Afro-Caribische cultuur is een voorrecht.”

In de samenwerking gaan The Bridge (No) Fara en AFRO Magazine ook samen podcastafleveringen maken “die grenzen overstijgen, barrières slechten en de schijnwerpers zetten op de veelzijdigheid die onze cultuur rijk is. Voor een nog groter publiek. Houd ons in de gaten, kijk en luister naar verhalen van schrijvers, muzikanten, acteurs, politici, atleten, activisten en 'bondgenoten' . Podcastafleveringen die beloven te vermaken, onderwijzen en inspireren om te leren hoe je je doelen kunt bereiken in je persoonlijk en professioneel leven.”