Afbeelding

Nomineer iemand voor de Black Achievement Award

 Personen met Afrikaanse roots zijn niet meer weg te denken binnen de Nederlandse samenleving. Met redelijk succes hebben velen zich in dit land geworteld en zijn in een waaier aan maatschappelijke terreinen actief: wetenschappers, medici, advocaten, politieke bestuurders, managers, schrijvers, kunstenaars, programmamakers, musici, profvoetballers, architecten, ondernemers etc.


Deze uitzonderlijke talenten en prestaties zijn een verrijking van de Nederlandse samenleving en verdienen het om onder de aandacht te worden gebracht van een breed publiek. Tijdens de Black Achievement Month 2019 worden de excellente prestaties van personen met Afrikaanse roots beloond met een award. De prijzen worden uitgereikt in de categorieën:

Onderwijs & Wetenschap
Kunst & Cultuur
Sport
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap

Wie wilt u voordragen? Geef in maximaal 100 woorden waarom u deze kandidaat voordraagt. Wat is volgens u de bijzondere prestatie(s) die de kandidaat heeft geleverd? Voordragen van kandidaten kunt u doen via: g.cruden@ninsee.nl. Vermeld daarbij de categorie(ën) en de voor- en achternaam van de kan