Natural Hair Club: "Natural haar is prachtig en dat moet gevierd worden"

Op zondag 24 juni 2018 organiseert The Natural Hair Club (NHC) de 6e editie van Locked & Loose, het grootste Natural Hair evenement gericht op krullen, kroeshaar en dreadlocks. Dit zal plaatsvinden in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Dit evenement wordt gesponsord door The Mane Choice, die speciaal vanuit de V.S. overvliegt naar Nederland om hierbij aanwezig te zijn.

Be beautiful, Be Bold, Be Natural! Natural haar is prachtig en dat moet volgens The Natural Hair Club  gevierd worden. Dit sluit naadloos aan bij haar missie om het positief zelfbeeld van etnische kinderen, vrouwen en mannen naar een andere dimentie te brengen en te vergroten. Niet alleen tijdens het event staat deze missie centraal. Ook in de Facebookgroep wordt hier aandacht aan besteed en is er ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en goed onderbouwde discussies aan te gaan. Op die manier informeren, inspireren, motiveren en empoweren de leden elkaar! 

Het evenement, bestaande uit een dagschema die raakvlakken heeft met de verschillende doelgroepen, biedt verschillende keuzemogelijkheden. Zo zijn er onder andere workshops voor jong en oud, een market met diverse producten, eten en drinken, "goede" muziek en verschillende traktaties. Meer informatie over het uitgebreide programma is te vinden op www.lockednloose.nl.