Afbeelding

E-Toko

Sandro Arrindell (links) en Jason Steba (rechts). Foto: Gabriël Schobbe.

Lippia Alba Tea nu verkrijgbaar in Antilliaanse webwinkel E-Toko

Lippia Alba Thee is vanaf nu verkrijgbaar in de Antilliaanse webwinkel E-Toko, die gespecialiseerd is in Caribische, Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse producten. Door  deze partnerschap die vandaag werd aangekondigd, is de tropische thee beschikbaar in heel Nederland, België en de rest van Europa. De partners vieren hun samenwerking met een speciale actie. 

E-Toko levert overal in Nederland, België en de rest van Europa. Lippia Alba thee kan zichzelf een E-Toko home-E noemen.

E-toko home-E’s zijn ondernemers die naast het ondernemen ook hart hebben voor de samenleving. Door duurzame samenwerking aan te gaan met gelijkgezinde ondernemers kunnen wij de Antilliaanse en Arubaanse gemeenschap in Nederland en in het Caribisch gebied empoweren," vertelt Gabriël Schobbe, hoofd marketing E-Toko.

E-Toko ontwikkelde het Home-E’s concept om Caribische ondernemers te connecten.

Als Antilliaanse ondernemers in Rotterdam hebben wij al het een en ander meegemaakt. Wij geloven dat door langdurig samen te werken met ondernemers met hoogstaand producten in combinatie met onze service, wij onze klanten de beste ervaring kunnen bieden," zegt Jason Steba directeur van E-Toko. 

Lippia Alba thee is een authentieke thee die geoogst is op Curaçao en ook op de andere eilanden van Aruba en de voormalige Antillen dagelijks gebruikt wordt.

Sandro Arendell eigenaar van Lippia Alba thee: “Onze thee is een heerlijke biologische thee. Het is geteeld zonder bestrijdingsmiddelen, genetische modificatie of kunstmest. Ook kan het fungeren als een boost voor de gezondheid”.

Om deze nieuwe samenwerking te vieren, is er een speciale actie van 21 augustus tot 3 september: Lippia Alba thee en andere Antilliaanse en Arubaanse producten zijn verkrijgbaar op E-Toko’s website en social media kanalen.

E-Toko is de online toko die gespecialiseerd is in Antilliaanse-, Latijns-Amerikaanse- en Amerikaanse producten. De smaak van Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, St. Eustatius en St. Maarten is één muisklik verwijderd van jouw huiskamer.
E-Toko Feels like home