Afbeelding

Camille Rose

Camille Rose houdt eerste Mixed Fresh Curls & Coils Soiree in Nederland

Op 1 juni vindt de eerste Mixed Fresh Curls & Coils Soiree van Camille Rose plaats, en Camile Rose oprichter en CEO Janell Stephens komt speciaal daarvoor naar Nederland.

Camille Rose begon aanvankelijk als een huismiddel dat de oprichter gebruikte tegen om eczeem van haar vijf jonge kinderen te genezen. Binnen drie jaar groeide het merk uit tot een miljoenenbedrijf met veel fans, ondersteunende retailers en baanbrekende partnerschappen die het ontluikende merk positioneerden als een gecertificeerde leider. 

Het merk mag staan als het bewijs van wat een scherpe zakenvrouw kan bereiken als ze haar tijd, energie en middelen besteedt aan iets waar ze een passie voor heeft.

Camille Rose

Janell zal haar verhaal delen en wat haar inspireert. Ze zal beschikbaar zijn voor haarconsulten en delen hoe je het beste uit Camille Rose-producten kunt halen. Ook zullen enkele snelle en gemakkelijke stijlen getoond worden die kunnen worden toegepast met Camille Rose-producten. Aansluitend is er een panelgesprek met Nederlandse hair influencer Samantha Pollack. Het thema van de avond is om vrouwen met krullend haar te inspireren om ook te doen profiteren van de miljoenen euro's die ze uitgeven in de schoonheidsindustrie.

Het evenement vindt plaats op 1 juni 2023 vanaf 18.00 uur in The Grey Space in the Middle in Den Haag. Organisatoren beloven de curly girl-gemeenschap in Nederland een geweldige tijd, met een interessante panel talk, consultaties, overheerlijk eten, een luxe goodie bag om en een ontmoeting met Janell Stephens en haar team.