Afbeelding

Neth Gha biz fair

Business Fair Nederland-Ghana | “Digital Transformations in Economische Ontwikkeling''

De AfroEuro Foundation houdt ook dit jaar de Nederland-Ghana Business Fair; van 22 t/m 23 juni 2023 bevordert dit jaarlijkse evenement in Den Haag, het handel en investeringen tussen Nederland en Ghana.

Netherlands Ghana Business Fair

Het thema van de Business Fair Nederland-Ghana is “Digital Transformations in Economische Ontwikkeling''. Het evenement zal naar verwachting samenwerkingen stimuleren op het gebied van zakelijke kansen in innovaties tussen de twee landen, met name gezondheidsinvesteringen en technologie; betaalbaar huisvesting; innovaties in landbouwproductie & waardeketen en financiële technologie-innovaties (FINTECH).

De zakenbeurs wordt gehouden in samenwerking met de Ghana-ambassade in Nederland, Ghana Investment Promotion Centre (GIPC), Association of Ghana Industries (AGI), Stichting PharmAccess, Nederland Enterprise Agency (RVO) en Ghana Real Estate Developers Association (GREDA).

Ghanese diplomaten, Ministers en bestuursleden van de Afro-Euro Foundation tijdens de Netherlands-Ghana Business Fair 2022 bij Ghana House
Ghanese diplomaten, ministers en vertegenwoordigers van de De AfroEuro Foundation tijdens de Netherlands Ghana Business Fair 2022 in Ghana House 

In navolging van het succesvolle evenement vorig jaar sluit de Business Fair Nederland-Ghana aan ondernemers, startups, beleidsmakers, durfkapitaalfondsen en instellingen met de volgende doelen: Deelname aan de Business Fair Nederland-Ghana levert naar verwachting voordelen op.

Alle geïnteresseerden, aspirant-ondernemers en bedrijven die willen deelnemen aan de Netherlands-Ghana Business Fair zijn van harte uitgenodigd om zich online te registreren. Voor visa, reisarrangementen en deelname, neem dan contact op via e-mail voor meer informatie en verdere verduidelijking.


www.ngbizfair.com |  Phone: +316 219 67 533 | info@ngbizfair.com | Email: info@ngbizfair.com