Afbeelding

bridge

The Bridge A (No) Fara interviewde schrijver Patrick Wouters

The Bridge A (No) Fara lanceerde recentelijk de nieuwste editie van hun podcast, ditmaal met als gast Communicatieprofessional & schrijver Patrick Wouters.

In deze nieuwe podcast gaat hosts Chester Mijnals en cohost Raoul Pengel in gesprek met Patrick Wouters (62) over zijn debuutroman “Vlucht In De Werkelijkheid”. “We nemen de podcast op zijn kantoor in den Haag”.

Afbeelding

bridge

Afbeelding

bridge

Patrick is naast schrijver ook adviseur diversiteit en inclusie bij de Rijksoverheid en als freelancer. Hij werkt verder als freelance communicatieadviseur en dagvoorzitter/moderator. 

Als verhalenverteller ontrafelt Patrick in zijn boek de draden van een bijzondere vriendschap en verweeft ze tot een tapijt dat continenten en culturen overspant. De band tussen het duo, die door toeval opnieuw werd aangewakkerd, groeit uit tot een gezamenlijke inspanning, gedocumenteerd via oprechte e-mails die tussen Ralph en Erik worden uitgewisseld. Samen verkennen ze de diepten van hun Indische erfgoed en creëren ze een meeslepend verhaal. In het boek word je meegenomen op een literaire reis van de hoofdpersonen Ralph en Erik, twee vrienden van Indische afkomst wier paden vanaf hun twaalfde met elkaar verweven zijn, om op hun zeventiende uit elkaar te drijven. Een speling van het lot herenigt hen in het Nationaal Archief in Den Haag, wat leidt tot een opmerkelijke reis door de Nederland, Indonesië en Suriname.

Naast het boek praten de gastheren van heren ook met Patrick over Indonesië, de excuses van Koning Willem Alexander, Suriname en Diversiteit en Inclusiviteit je zult als luisteraar een authentiek en openhartig kijkje krijgen in zijn openheid, gastvrijheid en de rijkdom aan kennis die hij met ons wilde delen.

Veel luisterplezier, abonneer en laat een recensie.