Afbeelding

bridge

Gastheer Chester Mijnals van The Bridge met gast Nathalie Nede 

The Bridge A (No) Fara interviewde CU politica Nathalie Nede

The Bridge A (No) Fara lanceerde deze week de nieuwste editie van hun podcast, ditmaal met als gast Nathalie Nede van de ChristenUnie.

“In deze nieuwe podcast ga ik samen met cohost Raoul Pengel in gesprek met Nathalie,” vertelt host Chester Mijnals.

Nede (36) woont in Arnhem, waar ze lid is van de Gemeenteraad, als fractievoorzitter van de ChristenUnie. Bij de aankomende verkiezingen staat ze op nummer 42 van de landelijke kandidatelijst van haar partij. Ze is daarnaast adviseur bij Vizier gericht op discriminatie en diversiteit.

In de podcast gaan de hosts van The Bridge A (No) Fara in gesprek over verschillende onderwerpen waaronder: levensbeëindiging, abortus en ook wat Nede dreef om de politiek in te gaan. “Ik vraag haar ook wat zwart zijn voor haar betekent. Je zult als luisteraar een authentieke en openhartige kijkje krijgen in haar reis en visie.”

De podcast is hier te beluisteren: https://open.spotify.com/episode/7eB74ALn84qLim31deG0ZQ?si=fdf6fc2b8b7848cb

bridge
De hosts van The Bridge, Chester Mijnals en Raoul Pengel met gast Nathalie Nede 

The Bridge A (No) Fara met host Chester Mijnals en cohost Raoul Pengel is geproduceerd door Chester en Raoul.  Eerder had de podcast te gast onder andere filosoof, schrijver en columnist Babah Tarawally over zijn boek “De getemde man” en Joris Luyendijk over zijn boek “De 7 vinkjes.”

“Laat een recensie achter of stuur een e-mail naar contact@thebridgemedia.nl. En vertel je vrienden over deze podcast. Het helpt zeker,”  zegt Mijnals.