Nakibembe Xylophone Troupe

Beleef het ritme van de nacht in Lofi

Het Holland Festival gaat tot in de late uurtjes door in de ongepolijste sfeer van nachtclub Lofi in het Westelijk Havengebied. We nodigen je uit op een aantal multidisciplinaire clubavonden met bijzondere live-acts, dj’s en de versmelting van vele opzwepende muziekstijlen!

Deze tweede clubavond begint met de akoestische, hallucinante klanken van Nakibembe Xylophone Troupe uit Oeganda, gevolgd door gedeconstrueerde gamelan-muziek van het experimentele, maar ‘dansvloervriendelijke’ trio van Wahono, Uwalmassa (Jakarta). Het optreden van het Keniase Scotch Rolex met rappers MC Yallah & Lord Spikeheart vormt de opmaat naar de explosieve klanken van het Indonesische duo Gabber Modus Operandi. Na deze vier live-acts draaien de energieke dj's uit binnen- en buitenland tot diep in de nacht. 

De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Geïnspireerd door onze associate artist, de Frans-Beninse Angelique Kidjo presenteren we onder meer de indrukwekkende samenwerking van Gabber Modus Operandi en Nakibembe Xylophone Troupe, en vele andere internationale live acts en lokaal talent.

De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.


Datum

vrijdag  24 juni 23:45

Locatie: Basisweg 63, 1043 AN Amsterdam


Koop tickets