AFRO.bz en partners lanceren Black Owned Business Virtual Fair | X-Mas Edition

Om ondernemers uit de afro gemeenschap in staat te stellen zich voor het kerstseizoen aan klanten te presenteren, introduceert AFRO.bz de Black Owned Business Virtual Fair | X-Mas Edition. Een online beurs waar je virtueel door kan wandelen en bedrijven kan bezoeken uit de afro gemeenschap. En met hen kan praten alsof je er echt bent. Als je een onderneming hebt kan je er ook adverteren.

De beurs vindt plaats van 25 tot 29 november 2020 en is een tandemproductie van AFRO Magazine, Black Ladies Talk, Black Dutch Entrepreneurs, Ralitsa's Afrobusiness en Treffend HRM in Suriname. Het wordt gehost via het virtueel platform van Zion360, waar AFRO.bz een exclusieve partnership mee is aangegaan om zwarte ondernemers een ongekende, unieke, next level marktplaats te bieden!

VOOR BEDRIJVEN

Covid heeft veel bedrijven voor het blok gezet; de pandemie komt vooral bij kleine, zwarte ondernemers hard aan. In Amerika ging bijna de helft van de ondernemers uit de Afro gemeenschappen onder sinds de pandemie de wereld op haar knieën bracht. Ook in Nederland en Suriname is de klap te voelen. Overal ter wereld eigenlijk.

Dus wat nu?

Met kerst stonden veel bedrijven uit de zwarte gemeenschap op de kerstmarkt en hadden ze daar hun beste maand. Zij prezen hun diensten aan op de kerstbeurs en haalden nog wat leuke opdrachten binnen voor december. Die last-minute catering gig, dat unieke surprise kerstcadeau dat alleen bij hen te koop is; klanten wisten waar hun weg naar de kerstbeurs altijd te vinden.

Maar die marktplaatsen zijn er dit jaar allemaal niet. Niemand die drukke evenementen zal bezoeken waar je je niet aan de social distancing regels zal kunnen houden. Vinden die überhaupt nog plaats?

Hoe bereik jij dit jaar je klanten?

COVID-19 eist een geheel andere mindset. 2020 uitdagingen eisen een 2020 aanpak. De Black Owned Business Virtual Fair | X-Mas Edition is een 2020 aanpak.

AFRO.bz, de grootste black owned businesses directory in Nederland, en haar partners brengen de mindset van de toekomst naar nu.

Deze beurs is uniek, in dat er nog nooit eerder voor deze ondernemersgemeenschap een dergelijk evenement gehouden is, waarin zij vanuit hun bureaustoel met klanten overal ter wereld in contact komen. Een unieke, onvergetelijke gelegenheid om je producten en diensten op zo betaalbaar mogelijke manier te promoten. En potentieel ontelbare mensen te bereiken die je anders niet kunnen opzoeken.  

Het kost niet veel om op de beurs te staan; je hebt al een stand voor 125 euro. Je kan ook gewoon een banner of een advertentie kopen. Of wil je je promo video laten zien? Dat kan ook.

[block:block=12]


Je hebt het misschien al door, maar we zeggen het toch maar: omdat het virtueel is, heeft de beurs geen restricties. Als je bedrijf nou gevestigd is in Nederland, Suriname, Belgie, Duitsland, Curaçao of de VS, je mag meedoen.

Hoe cool is het om op je kantoor in Nederland te zitten en virtueel in contact te komen met dat bedrijf in een heel ander deel van de wereld dat daar voor de kerst jouw product kan distribueren. De mogelijkheden hebben geen limiet. Deze beurs is de mogelijkheid om met weinig geld, nieuwe kansen aan te boren in een periode die voor velen uitzichtloos lijkt.


Wil je op de Black Owned Business Virtual Fair | X-Mas Edition staan? Maak contact via afrovirtualfair@gmail.com.

Schrijf je via dit formulier in: KLIK HIER

Registration form in English: CLICK HERE

Als je in Nederland gevestigd bent, bel Ralitsa op 0621518706 voor meer informatie

Ben je in Suriname, bel Jovian op 0870-1463


Voor bezoekers

Een kaartje om de beurs te bezoeken kost 10 euro. Daarmee kan je eenmaal inloggen.

Als je de beurs bezoekt en daar wat koopt, ondersteun je er ook nog een ondernemer mee, die die ondersteuning wel goed kan gebruiken. Hun markt viel weg en met hen zakendoen op de Black Owned Business Virtual Fair | X-Mas Edition, helpt hen overleven. Een onderneming die overleeft, is de hele gemeenschap die overleeft; een ketting is nou eenmaal zo sterk als z’n zwakste schakel.

De beurs is de voortzetting van de eerdere #juliibobmaand #bobmaand initiatieven om business naar black owned businesses te drijven. En ook ditmaal zijn AFRO MAGAZINE en de #bobpagina www.afro.bz de mediakanalen voor deze unieke kans om vanuit het comfort van je kantoor of woonkamer, zaken te doen met businesses uit de afro gemeenschap.

Hou AFRO Magazine in de gaten voor updates en info over hoe je de beurs kan bezoeken; later deze week gaat de  Facebook event pagina LIVE en kan je via yourtickets.nl jouw toegangskaartje kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AFRO Magazine; ons team produceert voor de beurs een speciale nieuwsbrief waarin alle deelnemende bedrijven uitgelicht zullen worden. We geven ook enkele gratis kaartjes weg.