Kenny B

“Parijs” van Kenny B meest bekeken op YouTube

De music video van “Parijs”, de zomerhit van zanger Kenny is de meest bekeken video van het jaar in Nederland. Ruim 20 miljoen keer werd het bekeken op YouTube.

Sociale media-adviesbureau Whizpr, dat de best bekeken YouTube-video's van 2015 op een rij zette, kwam het niet eerder voor dat Nederlandse internetgebruikers een muziekproductie uit eigen land het meest aanklikten op YouTube.

Tags: 

Kenny B zingt in ‘Vrienden’ over de ‘friend zone’

Zanger Kenny B heeft opnieuw een nieuw Nederlandstalig nummer uitgebracht onder het label van Topnotch. Het nummer heet ‘Vrienden’ en gaat over de strijd tegen de zogenaamde ‘friendzone’.

Voor de videoclip vroeg hij de zanger Jayh Jawson.

“Dit lied gaat voor mij niet alleen over vrienden als ‘BFF’s’. Voor mij is het een universeel lied over vriendschap. Over het uitdiepen van een vriendschap, of een vriendschap tussen landen en volken. Het is prachtig om iemand een ‘vriend’ te kunnen noemen, maar weet dat je daar hard voor moet werken” aldus Kenneth Bron, oftewel Kenny B.

Tags: 

Kenny B nu ook in Nederland op 1

De Surinaams-Nederlandse artiest Kenny B is de nieuwe nummer 1 in de Nederlandse GfK Single Top 100. Na elf nummer 1 hits in Suriname is nu ook Nederland aan de beurt. Nederland is massaal gevallen voor de zanger en zijn hit ‘Parijs’. Dat werd vandaag bekend gemaakt. Kenneth Bron (53), oftewel Kenny B, de Surinaamse zanger met de meeste nummer één hits in eigen land kan het nieuws maar nauwelijks geloven. “Ik ben zo blij voor mijn mensen.

Tags: